Ime tedna je Tine Urnaut, kapetan slovenske odbojkarske reprezentance, ki je na EP v odbojki s soigralci poskrbel za pravo odbojkarsko evforijo

Ime tedna je Tine Urnaut, kapetan slovenske odbojkarske reprezentance, ki je na EP v odbojki s soigralci poskrbel za pravo odbojkarsko evforijo

Tine Urnaut, kapetan slovenske odbojkarske reprezentance, je na EP v odbojki s soigralci poskrbel za pravo odbojkarsko evforijo. Z izjemnimi predstavami so naši odbojkarji navduševali v Stožicah, v Parizu pa so morali priznati premoč srbski reprezentanci in osvojili srebrno medaljo. Kljub odličnemu drugemu mestu kapetan pravi, da morajo razočaranje še preboleti. Pri tem jim je v veliko pomoč podpora navijačev, ki so jih pričakali na Brniku in, občinstva, ki je v Stožicah poskrbelo za neverjetno energijo. 

“Srbska reprezentanca je odigrala zelo kakovostno, vendar bi v finalu lahko naredili več. Če bi igrali pred domačim občinstvom v Stožicah, bi zagotovo zmagali.”

 

Glasuj za ime tedna:

Glasujte za ime tedna

Rezultati

 

Glasovali ste še za: 

Gregor Božič, režiser, ki je na 22. Festivalu slovenskega filma za celovečerni prvenec Zgodbe iz kostanjevih gozdov prejel 11 vesen, med drugimi tudi nagrado za najboljši celovečerni film, najboljšo režijo, najboljšo glavno moško vlogo in nagrado občinstva. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL1 na 1919)

Marcel Štefančič jr., dobitnik letošnje nagrade Marjana Rožanca, nagrade za najboljše esejistično delo preteklega leta. Žirijo je prepričal z zbirko esejev z naslovom Ivan Cankar: eseji o največjem, v kateri razmišlja o svojem osebnem srečanju z opusom izjemnega pisatelja. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na 1919)

Za poslani SMS smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja. Ime tedna postane kandidat z najvišjim seštevkom glasov poslušalcev v eter, s SMS-i in deležem glasov na spletni strani (največ 10).

Rok Kužel