Rajši vidite, da hinavijo, da je vse ok, ali da vam ljudje povedo, da ga biksate?

Rajši vidite, da hinavijo, da je vse ok, ali da vam ljudje povedo, da ga biksate?

#Toplovod o naših kapacitetah kritike in samokritike;) Rajši vidite, da hinavijo, da je vse ok, ali da vam ljudje povedo, da ga biksate? Ob21h na @Val202

— Miha Šalehar (@toplovodar) February 5, 2019

Če kritika pride iz strani človeka, ki ima na mojem področju več izkušenj in znanja od mene, jo z veseljem sprejmem. Dodatna motivacija in še kaj novega se naučim. Pa še kritik se bolje počuti. Win win.

— Anže Kolbezen (@AnzeKolbezen) February 5, 2019

Men ko je nek model na blogu dal zelo slabo kritiko za zgodbo, ki sem je napisal sem se razjezil in izbrisal ta slab komentar. Ampak to je bilo le takrat, ker ni pojasnil kaj se mu je zdelo tako slabo. Vedno lahko racionaliziramo lastna dejanja.

— blind donkey (@BlindDonkey) February 5, 2019

Ne maram hinavljenja. A tudi direktno se da lepo skozi ovinke speljat, da ne po dereš človeka.
Za priznanje, da si ga biksal in si bik, je treba met jajca, ups, pogum. Slabiči so voli. *To zdaj iz mene govori moja materinska vloga ?#Toplovod

— LjiljanaGornik (@miskasmetiska) February 5, 2019

Če je človek popoln bedak, potem mu to nima smisla dopovedovati. Če si sposoben dojeti da si bedak, je že to znak neke osnovne inteligence!

— Boris Kovačič (@boris_kovacic) February 5, 2019

Rajši, da povejo, ampak jaz pa njim ne bi… teslo slovensko. Ampak po poročanju američanke, smo baje Slovenci brutalni, nimamo pretiranih fejk pohval, hitro uleti kakšna opazka. Za USA je kaj takega nezaslišano.

— Uros (@razsvetljenec) February 5, 2019

Miha Šalehar