Ko vam album proda Ed Sheeran sam

Za prav posebno presenečenje je poskrbel Ed Sheeran, ki je končno izdal svoj tretji album ÷ (Divide). Ne samo, da je z njim še enkrat presegel rekorde predvajanja na Spotifyju, svoj album si je kupil v londonski trgovini na Oxford Streetu. Poleg tega je stopil tudi za prodajni pult in oboževalcem album prodajal kar sam.

Pretekli teden so na posestvu pokojnega Elvisa Presleyja Graceland poleg dvorca odprli razširjen del muzeja. Odprtje je trajalo kar štiri dni, v poklon zvezdniku pa so nastopili številni glasbeniki. Presleyjeva nekdanja žena Priscilla je ob odprtju muzeja dejala, da ta ponuja celovit vpogled v Elvisovo življenje. 45 milijonov dolarjev vreden muzejsko-zabaviščni kompleks obiskovalcu omogoča, da se ta lahko seznani tako s pevčevimi koreninami kot tudi vplivi, ki jih je imel na druge umetnike.

Liam Gallagher, nekoč frontman skupine Oasis, je pred dnevi na Twitterju razkril ime svojega novega albuma. As you were bo ime njegove nove plošče, glasbenik pa je v enem od intervjujev dejal, da je njegova nova glasba elegantna, predrzna, da je melodija bolno dobra in da so besedila prekleto smešna. Ob poslušanju Gallagherjevega novega albuma se tako naj ne bi praskali po glavi, saj pravi, da ni Pink Floyd ali Radiohead.