Ker predsednik nima časa, pride predsedniški kandidat in eden redkih na političnem meniju, ki ne skriva svojega kriminalnega porekla. Hip Hop zlikovec se je rodil v Vipavski dolini pod Čavnom in s sumljivimi rabotami v le nekaj letih pokoril Slovenijo. Ime mu je Smaal Tokk – Smaal Tokk Primorska region’s own Gangsta rappaz! Rad igra blok flavto, še raje pa repa.

Ker predsednik nima časa, je prišel predsedniški kandidat in eden redkih na političnem meniju, ki ne skriva svojega kriminalnega izvora. Hip hop zlikovec se je rodil v Vipavski dolini pod Čavnom in s sumljivimi rabotami v le nekaj letih pokoril Slovenijo. Ime mu je Smaal Tokk – Smaal Tokk Primorska region’s own Gangsta rappaz! Rad igra blok flavto, še raje pa repa.

“Pred intervjujem si izberem ene par tujk in potem dobim solde od Radmile, ki hoče, da njen mož izpade pameten.”

Kdo stoji za njim, kdo je v ozadju njegove kandidature? “Za mano stojijo naši. To so Radmila, mama od Radmile in tisti, ki jih imam na Facebooku.

“Na naslednjih volitvah bom zmagal, če me ne bo Radmila diskvalificirala zaradi kakšne malenkosti. In ne bom Ljubljančan.”

Radmila je za varnost osebnih podatkov, k čemur spadajo tudi fotografije, zato se ne pojavlja v javnosti. “Z Radmilo imava demokracijo. Kar ona reče, je vse v redu. To je demokratično.

“Če mi ne bomo več delali otrok, kdo bo hodil v vrtce? Jaz ne bom več hodil, sem se že naučil rezati trikotnike.”

Predsedniški kandidat takole nagovarja svoje volivce: “Bodite ljudje. Ne biti stroji in volilne mašine.

Miha Šalehar