Jaka Bijol je bil eden ključnih igralcev slovenskega preboja na EP, nekaj dni po tekmi s Kazahstanom pa je zlomil koščico v stopalu. Trenutno je še na bergljah in se prepušča najbližjim, da ga razvajajo. Pričakuje, da bo spet zaigral februarja.

Pri Udineseju se dobro počuti, klubu pa ta hip ne gre po načrtih, saj je na 16. mestu v Serie A. Le enkrat je zmagal. Milan je ugnal na San Siru, na stadionu, na katerem Jaka Bijol v Italiji, če ne upoštevamo njegovega domačega stadiona, najraje igra. Bijol pravi, da je Inter največji favorit za osvojitev naslova italijanskega prvaka. Ima dve točki prednosti pred Juventusom in igra precej bolj prepričljivo kot klub iz Torina.

Bijol pravi, da bodo tekmeci na EP, torej Danci, Srbi in Angleži, zahtevni, jih pa Slovenci dobro poznajo, razpoloženje v reprezentanci pa je tako dobro, da je njegova punca malo jezna nanj, ker se igralci toliko družijo in se takrat ne oglasi domov. Z Jako Bijolom se pogovarjata Boštjan Janežič in voditelj podkasta Žoga je okrogla Luka Petrič.

Luka Petrič