Razlika med Celjem in Olimpijo na vrhu prvoligaške lestvice ostaja pet točk. Žan Karničnik je zadel za Celjane v Šiški. Marko Cirman meni, da je reprezentant eden najstanovitnejših igralcev v celjski ekipi. Pomembno zanj bo, da ohrani visoko minutažo tudi po zimskem izteku pogodbe o posoji med Celjem in Ludogorcem, kjer koli bo igral.

Olimpija je tretjič zapored zmagala, proti Radomljam je zadel Rui Pedro. Prvaki že šest tekem niso prejeli gola, a Boštjan Janežič opozarja, da obramba ni tako trdna, ko kažejo rezultati. Jože Pepevnik pove, da se v Mariboru pred nedeljskim večnim derbijem ne čuti nogometne vročice, ob voditelju Luki Petriču v podkastu gostuje Mitja Viler.

Koprčan je več kot desetletje in pol igral v prvi ligi, le štirje igralci so odigrali več tekem v državnem prvenstvu. Viler pravi, da se Safetu Hadžiću trese stolček. Odkar je prevzel Koper, je osvojil pet točk v petih tekmah, Viler meni, da Hadžić sicer razume nogomet, toda trener mora biti tudi psiholog.

V podkastu slišite tudi, da sta najugodnejši skupini na sobotnem žrebu za evropsko prvenstvo B in E, več pa tudi o izjemnih škarjicah Garnacha in angleških golgeterjih v Nemčiji in Španiji.

Luka Petrič