Ker slovenski navijači športnih junakov ne morete spremljati v Pekingu, na Valu 202 olimpijsko razpoloženje raznašamo po Sloveniji. S terenskim studiem in navijaško-rekreativnim središčem. V družbi prijateljev lahko v živo spremljate uspehe slovenskih športnikov, se preizkusite v različnih disciplinah, pozdravite pa lahko tudi slovenske junake. V Velenju se nam je pridružila Gloria Kotnik, dobitnica bronaste olimpijske kolajne v paralelnem veleslalomu v deskanju na snegu. Pred kratkim sta se nam pridružili tudi dvakrat zlata Urša Bogataj in zlata ter bronasta Nika Križnar. V Kranjski Gori je v terenski studio prišel vedno zgovoren Cene Prevc, ki je na ekipni moški tekmi osvojil srebrno kolajno.

V studio Pekinga doma je prinesel veliko dobre volje, srebrno olimpijsko medaljo in cel kup podpisanih kartic za vse navdušence nad smučarskimi skoki

V petek nas je v Kranjski Gori obiskal simpatičen in zgovoren Cene Prevc, olimpijski podprvak s skupinske preizkušnje na veliki skakalnici v Pekingu.

 

 

Aleš Smrekar, Anja Hlača Ferjančič