Česa poleg zloglasnih lažnih novic v 2016 ne bi smelo biti? In kakšno bo 2017? Koliko vpliva na razvoj digitalnih tehnologij ima glasnik digitalnih tehnologij Republike Slovenije Marko Grobelnik?

V pogovoru tudi o delitveni ekonomiji, umetni inteligenci in orodju, ki v realnem času prebira novice iz vsega sveta, iz njih oblikuje dogodke in sestavlja zgodbe.

Zelo pomembno je izobraževanje, da bodo ljudje razumeli, da se je danes treba le malo hitreje prilagajati tehnologijam kot pred leti

Česa poleg zloglasnih lažnih novic v 2016 ne bi smelo biti? In kakšno bo 2017? Kolikšen vpliv ima na razvoj digitalnih tehnologij glasnik digitalnih tehnologij Republike Slovenije Marko Grobelnik?

V pogovoru tudi o delitveni ekonomiji, umetni inteligenci in orodju, ki v realnem času prebira novice z vsega sveta, iz njih oblikuje dogodke in sestavlja zgodbe.

“V Sloveniji je ogromno uspešnih zgodb na tem področju, pa ljudje za njih sploh ne vedo. To vedno rad poudarim, ne jamramo samo Slovenci, tudi drugi jamrajo. Ampak na področju digitalnih tehnologij res nimamo razloga za jamranje!”

Maruša Kerec