Gajina nova pesem Sledi je nastala lansko pomlad v sodelovanju z Zalo in Gašperjem (zalagasper). Kako je prišlo do sodelovanja, izveste v oddaji.

Z metaforo o vrtnici govori o odnosih in sledeh, ki jih odnosi puščajo v naših življenjih

Gajo Prestor smo v Noticah gostili leta 2018, danes ima 40.000 sledilcev več na Instagramu in pogodbo z založbo Universal music: "To je velika potrditev, da delam nekaj prav in da so ob meni ljudje, ki verjamejo vame."

"Večina ljudi, ki me spremlja na Instagramu, me najprej ne vidi kot glasbenico, temveč kot vplivnico in vse, kar spada zraven. Sem na začetku svoje glasbene poti in veliko dela bo treba vložiti, da bom naredila ta preskok, najtežje je, da samega sebe tako dojameš. Glasba je zame nekaj najboljšega, a hobijev, s katerimi tudi dobro zaslužim na ta račun, ne bi želela zanemariti. Hvaležna sem, da sem prek družabnih omrežij razvila veliko drugih stvari, poleg tega pa sem ravno zaradi Instagrama spoznala vse producente, s katerimi sem delala." 

Tudi Zalo Kralj in Gašperja Šantla, ki sta jo kontaktirala, da imata skladbo, ki je kot nalašč za njen vokal: "Zelo sem bila vesela, skladba Sledi mi je bila takoj všeč. Nosi zgodbo odnosov, kakšne sledi puščajo določeni ljudje in izkušnje, vrtnica je prispodoba za odnos – brez prepirov, brez težkih pogovorov odnos ne bi bil takšen, kot je, kot tudi vrtnica brez trnjev."

Neja Jerant