Borna Turner ni v sorodu s Tino je pa nov obraz na domači glasbeni sceni. Zgovorna 20-letnica je konec maja izdala svojo prvo skladbo z naslovom Vinilka – spoznajte jo v družbi Notic.

Drugačna ljubezenska zgodba

 

Borna Turner ni v sorodu s Tino, je pa nov obraz na domači glasbeni sceni. Zgovorna 20-letnica iz Rogaške Slatine je konec maja izdala svojo prvo skladbo z naslovom Vinilka.

"Besedilo skladbe govori o ženski, ki je diva in nima zelo razvite čustvene žilice, o ženski, ki vrti moške okoli prsta. V pesmi opisujem vse njene želje, ki jih mora moški izpolniti. Moški mora imeti doma gramofon in ko se vinilka vrti, ga ona vrti okoli prsta. Naslednje jutro dvigne iglo in se odpravi na druge žrtve."

Igra klavir in študira na fakulteti za šport, smer športna vzgoja: "Trinajst let sem igrala košarko, že od nekdaj se mi zdi, da se šport in glasba dobro prepletata. Zame je oboje sredstvo za izlivanje čustev, najlepše je, ko se po napornem dnevu vsedeš za klavir in letijo prsti, ali pa greš metat na koš - to sta svoboda in sprostitev hkrati."

Neja Jerant