Ste že kdaj izgubili mobilni telefon? Upamo, da ga niste in da ga ne boste niti v prihodnosti. A vseeno: v tokratnih Odbitih trikih vam ponujamo pester nabor nasvetov in trikov, kako čim hitreje najti mobilni telefon. Pridejo prav tudi, če vam doma pade za posteljo in ga nikakor ne najdete ali pa ga recimo pozabite v avtomobilu. Z zgodbami poslušalcev in ob pomoči urednika Računalniških novic Nika Bajca spoznavamo priročne načine, kako najdemo telefon, kako zaščitimo svoje podatke v primeru, da nam telefon ukradejo, naučimo pa se tudi, kako lahko ukrepamo, če telefona ne dobimo nazaj.

Jutranja rubrika, ki svetuje in pomaga pri premagovanju vsakodnevnih zagat, ki so povezane s tehnologijo

Ste že kdaj izgubili mobilni telefon? Upamo, da ga niste in da ga ne boste niti v prihodnosti. A vseeno: v tokratnih Odbitih trikih vam ponujamo pester nabor nasvetov in trikov, kako čim hitreje najti mobilni telefon. Pridejo prav tudi, če vam doma pade za posteljo in ga nikakor ne najdete ali ga pozabite v avtomobilu. Z zgodbami poslušalcev in ob pomoči urednika Računalniških novic Nika Bajca spoznamo priročne načine, kako najdemo telefon, kako zaščitimo svoje podatke v primeru, da nam telefon ukradejo, naučimo pa smo se tudi, kako lahko ukrepamo, če telefona ne dobimo nazaj.

? Kje pa vi največkrat pozabite/založite/izgubite svoj telefon? ?

Ob 8.45 ponudimo nabor uporabnih trikov in nasvetov, kako najhitreje najdemo telefon. Pri iskanju nam bo pomagal @nikobajec. ?

— Val 202 (@Val202) April 4, 2022

Uporabne povezave:

Google Find My Phone

Find My iPhone

Find My Mobile - Samsung

Računalniške novice: Kaj storiti, če izgubite telefon ali vam ga ukradejo?

Maruša Kerec, Tina Šoln