27. marca 2015 so vam Izštekani ponudili novo premiero: prvič je svoj celoviti repertoar v živo predstavil znameniti primorski gangsta-evro-raper Smaal Tokk, ki bo še to pomlad objavil prvenec in ga 3. junija 2015 predstavil na festivalu Godibodi.

V Izštekanih ste bili priče živim izvedbam vsega, kar je Smaal Tokk doslej napraskal po kotih snemalnih studiev, ter še nekaterim nezaslišanim novitetam! Poleg novega singljaje bila namreč na živem sporedu skladba “Oporoka”, ki doslej še ni bila posneta.

Primorski gangsta raper razkril celotni repertoar v živo

27. marca 2015 so vam Izštekani ponudili novo premiero: prvič je svoj celoviti repertoar v živo predstavil znameniti primorski gangsta-evro-raper Smaal Tokk, ki bo še to pomlad objavil prvenec in ga 3. junija 2015 predstavil na festivalu Godibodi.

V Izštekanih ste bili priče živim izvedbam vsega, kar je Smaal Tokk doslej napraskal po kotih snemalnih studiev, ter še nekaterim nezaslišanim novitetam! Poleg novega singlja je bila namreč na živem sporedu skladba “Oporoka”, ki doslej še ni bila posneta.

Fotogalerija (foto: Alan Orlič)

Glavni med strici iz ozadja, glasbeni boter Klemen Kotar, je ob pospešeni studijski produkciji in pripravah na Izštekane zbral okrepljeno spremljevalno skupino v sestavi: Klemen Kotar (bas), Gašper Kržmanc (kitara), Enos Kugler (bobni), Marko Boh (klaviature), Ana Šimenc (saksofon, spremljevalni glas), Blažka Oberstar (spremljevalni glas, flavta).Očislišci pravijo, da skladbe Smaal Tokka v živih izvedbah zvenijo sveže, ostro, žmohtno. In jezno! Ne zamudite!

Smaal Tokk na @val202si III.

A photo posted by Alan Orlic (@aob01) on

 

Jure Longyka