V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja. Druga tretjina Drugega vala bo tokrat v znamenju aktualnih izdaj truščarske in dratarske založbe Voodoo Rhythm iz Berna oziroma švicarskih The Come ‘N Go, italijanskega garažnega tandema The Devils ter nekdanjega ustanovnega člana švicarskih The Dead Brothers, ki danes vodi lastno zasedbo Pierre Omer’s Swing Revue. V tretjem delu bo Mick Harvey pel pesmi Sergea Gainsbourga z albuma Delirium Tremens. Little Annie prav tako po svoje razume kabaret in šanson. Še eni veterani so Elysian Fields, ki jih radi označujejo za noir rock, njihov aktualni album je Ghosts Of No. Proti koncu še minute za improvizatorje, zapolnili jih bodo Erlend Apneset Trio in še en trio, Ambarchi Pilia Pupillo.

... Pierre Omer's Swing Revue, Elysian Fields, Ambarchi Pilia Pupillo

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

Druga tretjina Drugega vala bo tokrat v znamenju aktualnih izdaj truščarske in dratarske založbe Voodoo Rhythm iz Berna oziroma švicarskih The Come ‘N Go, italijanskega garažnega tandema The Devils ter nekdanjega ustanovnega člana švicarskih The Dead Brothers, ki danes vodi lastno zasedbo Pierre Omer’s Swing Revue.

V tretjem delu bo Mick Harvey pel pesmi Sergea Gainsbourga z albuma Delirium Tremens. Little Annie prav tako po svoje razume kabaret in šanson. Še eni veterani so Elysian Fields, ki jih radi označujejo za noir rock, njihov aktualni album je Ghosts Of No. Proti koncu še minute za improvizatorje, zapolnili jih bodo Erlend Apneset Trio in še en trio, Ambarchi Pilia Pupillo.

Val 202