Val 202

Val 202

Reakcija

S premislekom se odzivamo na aktualne dogodke, raziskujemo, soočamo. Reagiramo.

Petkova centrifuga

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 pove na kratko vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Kulturnice

Zgodbe umetnosti in ustvarjalcev.

Frekvenca X

Poljudna oddaja Vala 202, v kateri vas popeljemo med vznemirljiva vprašanja in odkritja moderne znanosti. Četrtki med 11.45 in 12.30. Naročite se na podcast!

Ambulanta 202

Prinaša aktualne informacije o zdravju, novosti v zdravstvu in spodbuja pravočasno prepoznavanje znakov obolenj, opozarja na premalo poznane bolezni.

Kulturnice

Zgodbe umetnosti in ustvarjalcev.

Kje pa vas čevelj žuli

Raziskujemo in analiziramo okoljske, socialne, potrošniške in druge probleme, ki posameznika ali skupino postavljajo v neenak položaj nasproti lokalnim in globalnim strukturam moči. Prodorno, kritično […]

Kulturnice

Zgodbe umetnosti in ustvarjalcev.

Vroči mikrofon

Najpomembnejše teme tedna podrobneje analiziramo in preverjamo stališča strokovnjakov ter predstavnikov pristojnih organov. Kako njihove odločitve občutite na svoji koži?

Poslovne krivulje

Poslovne krivulje valovijo med povpraševanjem in ponudbo. Od ideje do uspeha je morda ključna prav prava informacija. Zato Poslovne krivulje opozarjajo na priložnosti, nove trge, […]

Nedeljski gost

V daljšem nedeljskem pogovoru izpostavljamo izjemne posameznike in njihovo delo.

Nedeljski izlet

Nedeljski potep po zanimivih slovenskih krajih.