Po sobotni jeseniški premieri bo danes ljubljanska premiera predstave Zgodbe grde deklice. Uprizoritev, ki je namenjena otrokom in najstnikom, njihovim staršem in učiteljem, je plod sodelovanja producenta ŠKUC gledališča z Zavodom Kolaž in prvič tudi z jeseniškim Gledališčem Toneta Čufarja. Zgodbe grde deklice, po besedilu francoskega avtorja, igralca in režiserja Juliena Daillerja, so predstava o samopodobi najstnikov, starih od osem do dvanajst let.

Predstava o samopodobi najstnikov, starih od osem do dvanajst let

Zgodbe grde deklice nas popeljejo v čas zgodnjega najstništva. V čas, ko je otrokova samopodoba na majavih nogah in ko je njihovo doživljanje samega sebe polno kompleksov.

Zgodbe grde deklice, po besedilu francoskega avtorja, igralca in režiserja Juliena Daillèrja, so predstava o samopodobi najstnikov, starih od osem do dvanajst let.  Uprizoritev, ki je namenjena otrokom in najstnikom, njihovim staršem in učiteljem, je plod sodelovanja producenta ŠKUC gledališča z Zavodom Kolaž in prvič tudi z jeseniškim Gledališčem Toneta Čufarja. Pod režijskim vodstvom Alena Jelena v predstavi igrata diplomanta AGRFT, dramska igralca Vesna Kuzmič in Timotej Novaković.

Po sobotni jeseniški premieri bo danes ob 19.00 ljubljanska premiera v Gledališču Glej.

Jolanda Fele