.Tenis je težak ravno zato, ker je toliko različnih okolij, toliko različnioh podlag, ki jih moraš premagati. Odločitev za zamenjavo trenerja je bila sporazumna. Z Robijem Cokanom sta se pogovarjala o ciljih in se odločila, da je za njen tenis bolje, če trenerja zamenja.

Robi Cokan jo je od sedmega leta treniral in spremljal njen razvoj. Čas je za spremembo.

Odločitev je bila sporazumna. Pogovarjala sva se o ciljih in odločila sva se, da je za moj tenis bolje, če zamenjam trenerja.

Tenis je težak ravno zato, ker je toliko različnih okolij, toliko različnih podlag, ki jih moraš premagati. Tisti, ki pritiske zdrži mentalno in fizično, ima največ možnosti za uspeh.

Robi Cokan jo je spremljal pri odraščanju, zelo se je trudil, da je bil njen razvoj stalen. Težko je, a ko čutiš, da je čas za spremembo, je tako bolje.

Želim, da ima nov trener dovolj znanja in izkušenj. Potreben je isti cilj in ambicije, pomembno je tudi, da se s trenerjem ujameš.

V prejšnjih tednih, ko je bila doma, se je posvetila fakulteti, precej je slikala in začela je sestavljati origami. Več je počivala in hodila na sprehode s psom.

Luka Petrič