Po daljšem premoru se med podkaste vala 202 vrača tudi Cepelin. Rokometu smo se v njem prvič posvetili med januarskim evropskim prvenstvom na Švedskem, ko je bila Slovenija četrta, potem pa je hitro prišla korona in prekinitev tekmovanj. Še med epidemijo smo gostili Nikolo Karabatiča, francoskega velezvezdnika tega športa (mogoče hiperlink), ob zagonu nove tekmovalne sezone pa sta nekdanji slovenski reprezentant Jure Natek in Uroš Volk gostila slovenskega selektorja Ljubomirja Vranješa. Mimo januarskega eura ni šlo in mimo korone prav tako ne. Tudi reprezentančni rokomet bo imel verjetno še precej težav, urnik pa je zelo zgoščen.

Gost Ljubomir Vranješ, selektor slovenske rokometne reprezentance

Rokometu smo se v Cepelinu prvič posvetili med januarskim evropskim prvenstvom na Švedskem, ko je bila Slovenija četrta, potem pa je hitro prišla korona in prekinitev tekmovanj. Še med epidemijo smo gostili Nikolo Karabatiča, francoskega velezvezdnika tega športa, ob zagonu nove tekmovalne sezone pa sta nekdanji slovenski reprezentant Jure Natek in Uroš Volk gostila slovenskega selektorja Ljubomirja Vranješa.

Mimo januarskega eura ni šlo in mimo korone prav tako ne. Tudi reprezentančni rokomet bo imel verjetno še precej težav, urnik pa je zelo zgoščen.

Uroš Volk