Prekinitev tekmovanj vnaša precej negotovosti v nogometni svet. V novi oddaji smo se pogovarjali o ukrepih širom Evrope. Kaj se lahko v Sloveniji naučimo od Žiline – nekoč zglednega slovaškega kluba, ki je razglasil bankrot? Kako odmeva želja Olimpije, da plače zaposlenih zniža za polovico in zakaj so v Angliji nekateri največji klubi že preklicali odločitev, da dajo zaposlene na čakanje? Gostje Jože Pepevnik, Aljaž Golčer in Boštjan Janežič so med drugim z voditeljem Lukom Petričem zavrteli radijski časovni stroj in se spominjali enega največjih uspehov slovenskega nogometa, preboja na svetovno prvenstvo v Južni Afriki.

Ne ve se, kdaj se bodo prvenstva nadaljevala, zato so številni klubi previdni pri načrtovanju nakupov novih igralcev. Tako je pod vprašajem eden osrednjih virov financiranja slovenskih klubov, torej prodaja igralcev.

Prekinitev tekmovanj vnaša precej negotovosti v nogometni svet. V novi oddaji smo se pogovarjali o ukrepih po Evropi. Kaj se lahko v Sloveniji naučimo od Žiline, nekoč zglednega slovaškega kluba, ki je razglasil bankrot? Kako odmeva želja Olimpije, da plače zaposlenih zniža za polovico, in zakaj so v Angliji nekateri največji klubi že preklicali odločitev, da dajo zaposlene na čakanje? Gostje: Jože Pepevnik, Aljaž Golčer in Boštjan Janežič so z voditeljem Luko Petričem tudi zavrteli radijski časovni stroj in se spominjali enega največjih uspehov slovenskega nogometa, preboja na svetovno prvenstvo v Južni Afriki.

Aljaž Golčer, Boštjan Janežič, Luka Petrič, Jože Pepevnik