Novo oddajo podkasta smo snemali na daljavo, vsak od svojega doma. Novi koronavirus je ustavil športna tekmovanja po Evropi, Boštjan Janežič, Jože Pepevnik in voditelj Luka Petrič pa so razpravljali o možni scenarijih v nadaljevanju sezone. Bo vse odpovedano, bodo trenutni rezultati dokončni, ali pa se bodo prvenstva nadaljevala pozneje? Kakšni so odmevi po odstopu mariborskega dvojca, ki je klub pustil brez krmarja. Kdo so morebitni nasledniki Milaniča v Ljudskem vrtu in kakšne so možnosti, da se Zlatko Zahovič vrne v klub? Več pa tudi o Josipu Iličiću, ki je blestel v ligi prvakov, v letu 2020 pa v najmočnejših evropskih ligah nihče ni dosegel toliko golov kot on. Poseben gost oddaje je bil Kuyt, a ne Dirk.

Poseben gost oddaje je bil Kuyt, a ne Dirk

Novo oddajo podkasta smo snemali na daljavo, vsak s svojega doma. Novi koronavirus je ustavil športna tekmovanja po Evropi.

“Noben scenarij ne bo povsem pošten do vseh klubov. Problem letošnjega leta je, da je tekmovanj zares veliko. Najverjetneje se mi zdi, da bo prvo odpovedano oz. prestavljeno evropsko prvenstvo in da bo Uefa skušala izpeljati vsa državna prvenstva, čeprav z zamikom. Bilo bi sicer nekoliko hitro, če bi že sredi marca odpovedali oziroma izničili prvenstva, čeprav se v začetku aprila gotovo nogomet še ne bo nadaljeval. Bolj verjetno, sicer najbolj optimistično, komaj v začetku maja.” – Jože Pepevnik

Razpravljali smo o možni scenarijih v nadaljevanju sezone. Bo vse odpovedano, bodo trenutni rezultati dokončni, ali pa se bodo prvenstva nadaljevala pozneje? Kakšni so odmevi po odstopu mariborskega dvojca, ki je klub pustil brez krčmarja.

“Zahovićeva priljubljenost v mestu in klubu je začela padati, Milanič pa je dvakrat zdržal v sedlu. Si bo pa zdaj veliko trenerjev in nogometnih ljudi želelo delati v Ljudskem vrtu. Tu je Bogatinov, tu je Šimundža, tu je Kek, tudi Hadžić … manj vodljivi ljudje. Je pa zdaj precej manjša priložnost, da bi se v klub nekoč vrnil Milanič kot pa Zahović. Dolgoročno je Milanič zdaj bolj oddaljen od Maribora kot Zlatko Zahović.” – Boštjan Janežič

Kdo so morebitni nasledniki Darka Milaniča v Ljudskem vrtu in kakšne so možnosti, da se Zlatko Zahović vrne v klub? Več pa tudi o Josipu Iličiću, ki je blestel v ligi prvakov, v letu 2020 pa v najmočnejših evropskih ligah nihče ni dosegel toliko golov kot on.

“Izjemni dnevi so za Iličićem. Je motor igre Atalante, tudi ob odličnih soigralcih je on tisti povezovalec igre, glavni mož ekipe poleg trenerja Gasperinija. Zdaj nam je lahko trojno žal zaradi tega premora: ne samo zaradi italijanske lige in lige prvakov, ampak tudi zato, ker v reprezentanci ne bo mogel pokazati svoje forme.”

Boštjan Janežič, Luka Petrič, Jože Pepevnik