Slovenski krajinski arhitekt Gašper Habjanič živi in ustvarja v Berlinu. Te dni je v okviru svojega osebnega projekta Linescape, kjer raziskuje pomen in vlogo prostoročne risbe v krajinski arhitekturi, vodil po Ljubljani svoje berlinske študente.

Gašper Habjanič je bil ob koncu študija imenovan za najboljšega študenta krajinske arhitekture v Evropi.
Njegov zadnji projekt Warld. Berlin. Klima. je pred kratkim prejel kar dve nominaciji: za najboljši projekt krajinske arhitekture v Nemčiji in nominacijo za najboljši nemški dizajn 2020.

Ob koncu študija je bil Gašper Habjanič imenovan za najboljšega študenta krajinske arhitekture v Evropi, njegov zadnji projekt Wald. Berlin. Klima. je bil pred kratkim nominiran za kar dve nagradi

Gost Nine Zagoričnik je krajinski arhitekt Gašper Habjanič, ki te dni v okviru osebnega projekta Linescape, ki raziskuje pomen in vlogo prostoročne risbe v krajinski arhitekturi, vodi po Ljubljani svoje berlinske študente.

Gašper Habjanič je bil ob koncu študija imenovan za najboljšega študenta krajinske arhitekture v Evropi, njegov zadnji projekt Wald. Berlin. Klima. je bil pred kratkim nominiran za kar dve nagradi: za najboljši krajinsko arhitekturni projekt v Nemčiji in za najboljši nemški dizajn 2020.

Nina Zagoričnik