Naš zdravstveni sistem ni pri dobrem zdravju. To dokazujejo tudi dogajanja ta teden od protestov do sojenja zaradi domnevne korupcije. Če raziskovalna podmornica na najglobljem dnu oceana najde odvrženo plastično vrečko, to pomeni, da je tudi zdravje našega planeta resno ogroženo. Verjetno pa ni ogrožen projekt drugi tir, saj bo dobil evropsko posojilo. Pri tem pa verjetno vsi želimo, da zadeva ne bi potekala tako kot sramota s TEŠ 6.

Naš zdravstveni sistem ni pri dobrem zdravju. Resno ogroženo je tudi zdravje našega planeta. Verjetno pa ni ogrožen projekt drugi tir, saj bo dobil evropsko posojilo

Slabo zdravje našega zdravstva dokazujejo dogajanja ta teden od protestov do sojenja zaradi domnevne korupcije. Če raziskovalna podmornica na najglobljem dnu oceana najde odvrženo plastično vrečko, to pomeni, da je tudi zdravje našega planeta resno ogroženo. Verjetno pa ni ogrožen projekt drugi tir, saj bo dobil evropsko posojilo.  Projektu bo treba ves čas gledati pod prste, da se ne bo ponovila sramota TEŠ 6, ko so izginili milijoni, odgovarjal pa ni še nihče.

Tomaž Gerden