Single Ljubav je bolest s Kukline debitantske plošče KATARINA, ki izide jeseni 2018, govori o Kuklini najljubši temi, disfunkcionalnih razmerjih: “Navdih sem našla tako v sebi kot v razmerjih svojih prijateljev. Če odnosa ne gradimo, se ta lahko hitro razvije v nekaj patološkega. V skladbi sem k temu romantično pristopila.” Album bo karakteriziral močno voljo za rušenje vseh zidov, ki bi skušali omejiti njen umetniški potenical.

Samooklicana slovanska gengsta gejša pop band transformerka predstavlja komad

Single Ljubav je bolest s Kukline debitantske plošče KATARINA, ki izide jeseni 2018, govori o Kuklini najljubši temi, disfunkcionalnih razmerjih: "Navdih sem našla tako v sebi kot v razmerjih svojih prijateljev. Če odnosa ne gradimo, se ta lahko hitro razvije v nekaj patološkega. V skladbi sem k temu romantično pristopila."

Album bo karakteriziral močno voljo za rušenje vseh zidov, ki bi skušali omejiti njen umetniški potenical.

"Živimo v času, ko je bolj pomembno, kako se nekaj prodaja, številke in ogledi, kar pa ni vedno pokazatelj umetniškega potenciala. Zrasla sem v neprivilegirani družini in vem, kako je, ko ti v življenju ni omogočeno veliko stvari. Nikoli si ne bom odpustila, da me te profane stvari omejujejo."

Vizualno podobo za skladbo Ljubav je bolest bomo v njeni režiji lahko videli že avgusta.

Neja Jerant