Latrina

Presežki lobotomnega čtiva minulega leta

Prva latrina ponuja pregled dogodkov iz rumenega čtiva, ki so zaznamovali preteklo leto. V januarju je bil dosežen rekord, resničnostni cerebralni enoceličar Denis Toplak je na Facebooku objavil prvi spis, ki ga je napisal v življenju. Ta je po žanru bolj ljubezenska izpoved, v njej je osemkrat uporabil besedo lep, vseh besed pa je 17. […]

Latrina

Nadomestni otroci za lepe slike

O popustih v čast desetdnevnice otroka, novih nosečnostih (še sreča, da je noseča!) in nadomestnih otrocih, ki so na fotografijah lepši od pravih.

Latrina

Še ena Slovenka, najdena s Trumpom

Pisure so našle še eno Slovenko, ki je prišla v stik z velikim Trumpom. Leta 2015 v Miamiju. Kaly je Donald sapo jemal, na after partyju pa je bilo menda tako prestižno, da si naša draga PR-ovka ni upala vzeti telefona in fotografirati. Na tapeti je tudi Yuri Bradac, naše vasi zvezdnik, ki čez lužo […]

Latrina

Ko ima fotomodel domotožje

Začeli smo na vrhu piramide in preverili kako je, ko moči združita predsednik republike in pisura. Nadaljevali z duhovnimi horizonti resničnostega razvedrila oz. njihovo prvakinjo, končali pa s prvo estradno istospolno poroko in z novim erotičnim koledarjem.

Latrina

Če nisi noseča, ne obstajaš

Udarna vest: Lado je Katarino zamenjal za 15 let mlajšo sladkonateguljo. Fantje z okusom za vintage, navalite. Še ena prelomna novica: odkar je spolna delitev celic domače estrade primarna dejavnost, se je med estrado razširila krilatica: če nisi noseča, ne samo, da nisi srečna, ampak ne obstajaš! Svet zunanje politike: pripoved Iris Mulej o srečanju z […]

Latrina

Moda s kostanjevega piknika

Znane Slovenke so se udeležile kostanjevega piknika, Neisha je edina, ki si upa nositi klobuk, sicer pa je (prosto po modni blogerki) izstopala Natalija Verboten. Poleg tega je novica tedna, da zna Rebeka Dremelj navdušiti tudi v devetem mesecu, za noč čarovnic se je oblekla v okostnjaka.

Latrina

Umetne trepalnice

Latrina razkriva, kdo ima nove umetne trepalnice, kako je pod haubo in kdo je jedel joto. Pa še, katera pevka se je zredila in kam.  

Latrina

PMS trebušček

Po predporodnem in poprodnem, zdaj še PMS trebušček. Mati rumene samooploditve je Savina Atai. To je zgodba o tem, kako je PMS trebušček postal element samopromocije.

Latrina

Nov estradni šport: ekstremno pomlajevanje

Najboljša novica v zgodovini Latrine: Zdaj ni več dvoma, na slovenski sceni imamo nov parček, čeprav še poizvedujemo, kdo je Tilen in kdo 24-letna kuharica Katja. Tedenski presežki ponujajo še novice o Heleni Blagne, Miši Molk in Jožetu Potrebuješu. Mimogrede, kaj za vraga je intimni VIP koncert?  

Stran 1 od 1212345...10...Zadnja »