Rod Stewart je znan po unikatnem hripavem tenorju, v glasbi pa vešče krmari medi čutnimi pop baladami in poskočnim rock’n’roll. Velja za enega najimenitnejših rock vokalistov našega časa. V karieri je presegel število 100 milijonov prodanih albumov, glasbeni svet mu bo tako vedno hvaležen za številne uspešnice, kot so Maggie May, You Wear It Well, Sailing, Tonight’s the Night (Gonna Be Alright), I Don’t Want to Talk About It, Hot Legs, Da Ya Think I’m Sexy.

Glasbeno jutro z vitezom, snovalcem uspešnic in zabavljačem Rodom Stewartom

Rod Stewart je znan po unikatnem hripavem tenorju, v glasbi pa vešče krmari med čutnimi pop baladami in poskočnim rock and rollom. Velja za enega najimenitnejših rockovskih vokalistov našega časa. V karieri je presegel število 100 milijonov prodanih albumov, glasbeni svet mu bo tako vedno hvaležen za številne uspešnice, kot so Maggie May, You Wear It Well, Sailing, Tonight’s the Night (Gonna Be Alright), I Don’t Want to Talk About It, Hot Legs, Da Ya Think I’m Sexy.

“Ko sem prvič slišal može, po katerih sem se zgledoval, na primer Sama Cooka, Otisa Reddinga in Muddyja Watersa, sem menil, da pojejo samo zame v moji sobi. To je zame zaščitni znak dobrega pevca in dobre skladbe.”

Sir Rod Stewart uživa v glasbi, spremljanju nogometa in v odmaknjenem družinskem življenju: “Nisem eden tistih, ki neprestano sili v družbo, raje živim odmaknjeno, v širši okolici Londona.”

Val 202