ŽIVOOKE™ z Miho in Andrejem

Ne karaoke, živooke! Vabljeni k sodelovanju v radijski oddaji z Miho Šaleharjem, Andrejem Karolijem, glasbeno zasedbo in žirijo

12 kandidatov bo od ponedeljka (3. 7.) do petka (7. 7.) v živo, ob spremljavi glasbenikov lahko zapelo eno izmed skladb s spodnjega seznama. Ocenila vas bo tričlanska žirija, sestavljena iz javnih osebnosti, ter Andrej in Miha.

V predtekmovanjih nastopite enkrat, eno izmed ponujenih skladb pa zapojete na način: verz, refren in refren v angleščini (prevod morate prispevati sami). Več pevcev lahko prepeva isto skladbo, a ne na isti dan.

Zmagovalci predtekmovanj se boste pomerili v velikem finalu, v katerem boste prepevali Mihi in Andreju preljubo skladbo Reka luči, ki jo je v izvirniku pel Dominik Kozarič (verz, refren in refren v angleščini). Zmagovalec prejme čudovito, finalisti lepo nagrado.

Kandidati morajo biti ob prijavi stari najmanj 16 let. Prijava mora vsebovati vse zahtevane podatke in avdio- ali videoposnetek prepevanja izbrane skladbe s seznama.

Seznam skladb:
1. Bomba – Power Dancers
2. To je moj dan – Kataya
3. Nikoli več – Babilon
4. Naj pada zdaj dež – Foxy Teens
5. Lep poletni dan – Karmen Stavec
6. Poljubljena – Tabu
7. Silvija – Magnifico
8. Vrni se – Napoleon
9. Ne bom ti lagal – Pop Design
10. Čas – Dan D
11. Nov Dan – Muff
12. Goloba – California
13. Srečen – Bombe
14. Zelena dežela – Victory

Pozorno preberi naslednja navodila

Izvedba v živo v studiih Vala 202 od 8.00 do 9.30: 3. 7. predfinale, 4. 7. četrtfinale, 5. 7. polfinale, 6. 7. tričetrtfinale, 7. 7. finale.

Prijave pošljite najpozneje do 28. 6. do 13. ure. Med vsemi prijavljenimi – ne pozabi na avdio- ali videoposnetek! – bo Val 202 izbral 12 kandidatov, ki bodo sodelovali v oddaji Živooke.

Obrazec za prijavo

S prijavo se kandidat/-ka zavezuje, da lahko sodeluje v oddaji v vseh zgoraj zapisanih terminih. Val 202 bo določil termine nastopov posameznih kandidatov najpozneje do 29. 6. in jih obvestil po elektronski pošti.