Novosti iz sveta tuje glasbe.

Postaje dunajske podzemne železnice bodo po vzoru Londona kmalu postale odskočna deska za prihajajoče zvezde. U-Bahn Stars oziroma projekt Zvezde podzemne železnice bo tako še neuveljavljenim glasbenikom omogočil, da se predstavijo širšemu občinstvu, hkrati pa upajo, da bodo s projektom izboljšali vzdušje v podzemnem prostoru, da bo ta prijetnejši in varnejši.

Frontman skupine Kasabian Tom Meighan je priznal, da mu je snemanje novega albuma For Crying Out Loud pomagalo prebroditi temne čase, še več, rešilo mu je življenje. Potem ko ga je zapustilo dekle in mati njegovega otroka, je bil čisto na tleh, optimističnost in pozitivna naravnanost plošče pa ga je dvignila. Dejal je, da se počuti kot prerojen, da sicer ve, da to reče za vsak album, a misli, da je ta resnično njihov najboljši do zdaj.

 

Z novo glasbo pa nam bo kmalu postregla tudi Miley Cyrus. Pevka je pred dnevi razkrila ime novega singla. Malibu bo tako izšel 11. maja. Pesem govori o njenem odnosu z igralcem Liamom Hemsworthom, s katerim sta se že zaročila, razšla, zdaj pa sta spet skupaj.

Se še spomnite skupine TLC?

Danes rnb, pop, hiphop soul duo devetdesetih let je nazaj. Tridesetega junija bo tako po kar 15 letih izdal četrti album. Po besedah producenta Rona Faira dekleti zvenita enako, kot takrat, ko ste jih slišali nazadnje.

Neja Jerant