Lara Balodis Slekovec je profesionalna plesalka, ki je lani ob dvojcu Maraaya nastopila na Evroviziji na Dunaju. Trenutno vadi za nove nastope. Trenira vsako jutro. Teče po plaži ali pa obiskuje fitnes. Kot pravi, morajo biti s soplesalkami dobro kondicijsko pripravljene. V prihodnjih tednih bodo namreč nastopale vsak večer z izjemo enega, saj zakonodaja prepoveduje delo vsak večer v tednu, kar po besedah Lare preverja tudi policija.

Pri plesu te ne sme biti strah neuspeha, kritike pa ne smeš vzeti za nekaj slabega

Lara Balodis Slekovec je profesionalna plesalka, ki je predlani ob dvojcu Maraaya nastopila na Evroviziji na Dunaju. Zdaj vadi za nove nastope. Kot del skupine šestih plesalk bo z nekaj točkami nastopala skoraj vsak večer, bliža pa se generalka pred naročniki, tako da je v teh dneh pod precejšnjim pritiskom.

Trenira vsako jutro. Teče po plaži ali pa obiskuje fitnes. Kot pravi, morajo biti s soplesalkami dobro telesno pripravljene. V prihodnjih tednih bodo namreč nastopale vsak večer v tednu z izjemo enega, saj zakonodaja prepoveduje delo vsak večer v tednu, kar po besedah Lare preverja tudi policija.

Anja Hlača Ferjančič