Pri desetih letih je v glasbeni šoli začutil toplino klavirskih tipk, sledile so osnove igranja kitare in usodna D’n’B zabava, kjer se je Luka Per prvič srečal z omenjenim elektronskim podžanrom.

Pri desetih letih je v glasbeni šoli začutil toplino klavirskih tipk, sledile so osnove igranja kitare in usodna drum ‘n’ bass zabava, na kateri se je Luka Per prvič srečal z omenjenim elektronskim podžanrom.
Ljubezen do melodij, bobnov in basov ter trdo delo sta ga leta 2011 pripeljala do priljubljene založbe Viper Recordings, ki jo vodi poznan izvajalec tovrstnega žanra, Futurebound.
Številni remiksi, samostojne izdaje pri glasbenih založbah, kot sta RAM in Viper, ter redni nastopi v vodilnih klubih in festivalih po svetu slovenskega ustvarjalca Smootha postavljalo na seznam najbolj zaželenih didžejev drum’n’basa na svetu.
Ob artiklu Smooth Luka Per že nekaj let sodeluje v tandemu Telekinesis, ki ga sestavljata s poznanim slovenskim jahalcem plošč Markomanom.
Tokrat nam je Smooth postregel s 30-minutno mešanico izbranih del, ki jih lahko slišimo v njegovih nastopih, nato pa je eter Vala 202 prevzel Useless D.I. ter nas z ritmi nizkofrekvenčne elektronike pospremil do sobotnega jutra.

 

Useless D.I.

Val 202