Prav res, teden, ki ga bomo oprali v naslednjih minutah, bi lahko najbolje opisali prav z besedami predsednika vlade v televizijskem intervjuju. Beseda je tekla o kredibilnosti vlade in premiera samega potem, ko ta ni sprejel ponujenega odstopa ministra Mramorja. Najboljšega finančnega ministra Evrope Cerar že ne bo žrtvoval zaradi nekaj deset tisoč evrov nezakonito izplačanih dodatkov, saj ga državljani potrebujemo veliko bolj, kot se zavedamo.

Prav res, teden, ki ga bomo oprali v naslednjih minutah, bi lahko najbolje opisali prav z besedami predsednika vlade v televizijskem intervjuju. Dajmo še enkrat: Mislite si kar si čte!

Beseda je tekla o kredibilnosti vlade in premiera samega potem, ko ta ni sprejel ponujenega odstopa ministra Mramorja. Najboljšega finančnega ministra Evrope Cerar že ne bo žrtvoval zaradi nekaj deset tisoč evrov nezakonito izplačanih dodatkov, saj ga državljani potrebujemo veliko bolj, kot se zavedamo.

Iz javnofinančne slike se kar naenkrat cedita med in mleko, česar pa stavkajoči policisti žal ne opazijo, pa nehvaležne medicinske sestre, ki zaman čakajo na izplačilo nadur tudi ne. Gre za tehtanje in trezen premislek, je povedal prvi minister, ter za politično kulturo, kateri pot utirajo ravno njegovi ministrski izbranci.

Miha Žorž