V predzadnji decembrski oddaji Na piedestal je gostoval gost duo Liamere s prvencem Liamere.
Liamere je skupni projekt med pevko in tekstopisko Malidah ter aranžerjem in producentom Fergusonom. Nastal je ob iskanju edinstvenih hibridov med temnimi elektronskimi žanri, kot so future garage, 2-step in trip-hop, s klasično “pop” strukturo. Njuna glasba je zvočna mešanica urbanih razpoloženj in zlomljenih ritmov, dopolnjuje pa jo melanholični in raskavi ženski vokal.
Prvo ploščo je oktobra napovedal single Sabotage, ki predstavlja trip-hop stran njunega ustvarjanja. Na prvencu Liamere, ki je v samozaložbi izšel novembra, pa je devet avtorskih skladb.

Liamere je skupni projekt med pevko in tekstopisko Malidah ter aranžerjem in producentom Fergusonom. Nastal je ob iskanju edinstvenih hibridov med temnimi elektronskimi žanri, kot so future garage, 2-step in trip-hop, s klasično “pop” strukturo. Njuna glasba je zvočna mešanica urbanih razpoloženj in zlomljenih ritmov, dopolnjuje pa jo melanholični in raskavi ženski vokal.

Prvo ploščo je oktobra napovedal single Sabotage, ki predstavlja trip-hop stran njunega ustvarjanja.  Prvenec Liamere, ki  sta ga posnela in producirala v lastni režiji, je  v samozaložbi  izšel novembra v digitalni obliki. Nedavno pa sta prvenec izdala tudi na zgoščenki.

Liamere s prvim avtorskim projektom Liamere v oddaji Na piedestal.

Jolanda Fele