Tuji mojstri in mediji obiskujejo in hvalijo naše vrhunske kuharje, Teden restavracij, teden, ki je namenjen promociji vrhunske kulinarike je množično obiskan, pred dnevi smo odprli Center kulinarike in turizma, ki bo izobraževal vrhunske kadre.

Zdi se, da so potrebe po vrhunski kulinariki v Sloveniji vedno večje… Ali mediji o tem preveč radi govorimo? Vrhunska kulinarika po slovensko, s štirimi vrhunskimi kuharji in kulinaričnim recenzentom!

Boštjan Napotnik: "Če je to nekaj popularnega, se seveda splošna zavest dvigne."

Tuji mojstri in mediji obiskujejo in hvalijo naše vrhunske kuharje, Teden restavracij, teden, ki je namenjen promociji vrhunske kulinarike je množično obiskan, pred dnevi smo odprli tudi Center kulinarike in turizma, ki bo izobraževal vrhunske kadre na področjih gostinstva, turizma, živilstva in prehrane.

Zdi se, da so potrebe po vrhunski kulinariki v Sloveniji vedno večje. Ali pa mediji o tem preveč radi govorimo?

Razpravljamo s štirimi vrhunskimi kuharji in kulinaričnim recenzentom:

Tomaž Kavčič
Janez Bratovž
Igor Jagodic
Gorazd Potočnik
Boštjan Napotnik

Maruša Kerec