Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 21.7.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Po dveh preizkušnjah v Indoneziji in krajšem poletnem premoru se svetovno prvenstvo motokrosistov nadaljuje z veliko nagrado Češke v Loketu.

Avtor: Marko Polak

Pred sedemintridesetimi leti 21. julija ni bila nedelja, bil je torek. In tisti torek je ugledal luč sveta debitantski album ameriške rokovske zasedbe Guns'n'Roses Appetite for Destruction. Od takrat pa vse do danes, sicer v zelo omledni verziji, je vse, česar nisem omenil v zvezi z zasedbo, zgodovina rokenrola. Zdaj pa dve, ki ju morda kljub starosti in pomembnosti ne poznate, ter skladba, ki je z leti postala klasična: Welcome to the jungle. Guns'n'Roses.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Val 202 sicer načelno že leta ne izpolnjuje glasbenih želja, naredimo pa lahko (po novem) izjemo, če nam ob tem poveste res izjemno zgodbo. Ob ponedeljkih zjutraj jih zbira Katja Stojnič.

Avtor: Katja Stojnič, Maj Valerij

Kolesarska dirka po Franciji se bo prvič v 111-letni zgodovini končala v Nici. Na zadnji etapi se bodo kolesarji pomerili v posamični vožnji na čas med Monacom in Nico. Prekmurski derbi med Muro in Nafto pa že ponuja prvo kolo nove sezone državnega prvenstva v nogometu.

Avtor: Miha Trošt

09:30
Novice

Julija se v naših športnorekreativnih oddajah posvečamo športnim panogam, ki bodo tudi letos del olimpijskih iger, pa morda o njih še ne vemo prav veliko. Tokrat se bomo posvetili edinemu športu na poletnih olimpijskih igrah, v katerega so vključene tudi živali – govorili bomo o konjeništvu.

Avtor: Nina Smole, Jure Jeromen

10:30
Novice

Tik pred prvo obletnico zgodovinske naravne katastrofe, ki je lani v začetku avgusta opustošila velik del Slovenije, bo nedeljska gostja Romana Lesjak, županja občine Črna na Koroškem. Govorila bo o tem, kako gre sanacija oz. obnova. Zakaj so od tehnične pisarne na terenu pričakovali več? Kako razume politiko? Jo kdaj, potem ko je na čelu občine že četrti mandat, prevzame tudi občutek moči? Kako gredo skupaj nogomet, karate in poezija? Se boji prihodnosti in podnebnih sprememb? Jo je strah prihodnjih mesecev? In zakaj še ne namerava odnehati?

Avtor: Gašper Andrinek

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Mitja Peček

12:30
Novice

Pet dni pred začetkom olimpijskih iger v Parizu bomo predstavili slovensko olimpijsko reprezentanco in njene cilje, osrednje favorite za odličja in podrobnejši tekmovalni spored slovenskih nastopov. V nedeljskem popoldnevu se posvetimo še aktualnim športnim dogodkom, med katere sodijo zaključek kolesarske dirke po Franciji, ki se bo končala s posamično vožnjo na čas med Monacom in Nico, začetek nove sezone državnega prvenstva v nogometu, dirka svetovnega prvenstva motokrosistov na Češkem in tekma svetovnega pokala v športnem plezanju v Franciji.

Avtor: Uroš Volk

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Zadnja sprememba: 19.07.2024 15:10:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt