Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Petek, 19.7.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Letošnja dirka po Franciji, na kateri proti zmagi zanesljivo drvi Tadej Pogačar, se končuje z gorskima etapama v Alpah in posamično vožnjo na čas.

Avtor: Dare Rupar

Tadej in Uršula opozarjata na jezikovne posebnosti, zanimivosti, posebne primere rabe jezika in razširjene napake.

Avtor: Tadej Košmrlj

08:30
Novice

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno.

Avtor: Tadej Košmrlj

Nogometaši Maribora so v 1. krogu kvalifikacij za uvrstitev v evropsko ligo gostili klub Botev iz Plovdiva. Analizo povratne tekme v Ljudskem vrtu prepletemo s kolesarsko dirko po Franciji in prvo gorsko etapo v Alpah.

Avtor: Tomaž Langerholz

09:30
Novice
10:30
Novice

Kratek izsek aktualne epizode podkasta Tour 202.

Avtor: Luka Petrič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Vročinski val je v Italiji še samega papeža pripravil do tega, da je raje v senci in počiva, le italijanska premierka Giorgia Meloni je nenehno zunanjepolitično aktivna, kot da bi pred dopustom ne želela ničesar zamuditi. Italijani so sicer pred »feragostom« bolj kot s politiko navdihnjeni s športom in kulturo, pa tudi s turizmom, ki jim ob poletnem množičnem obisku gostov še dodatno krati spanec.

Avtor: Damjan Zorc

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Konec dirke po Franciji ponuja peklenski dvojček etap v Alpah. Na današnji morajo kolesarji premagati tri kategorizirane vzpone, dva izmed teh sta najvišje kategorije.

Avtor: Dare Rupar

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Ta teden bo pod drobnogled vzel Mitja Peček.

Avtor: Mitja Peček

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Kolesarji so na dirki po Franciji opravili s prvo od dveh peklenskih gorskih etap v Alpah. Slovenski rokometaši pa v Kranjski Gori končujejo priprave na olimpijski turnir. V Pariz se bodo odpravili v ponedeljek.

Avtor: Miha Trošt

Zadnja sprememba: 19.07.2024 02:55:06

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt