Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Četrtek, 18.7.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Slovenske rokometašice, ki bodo prvič doslej nastopile na olimpijskih igrah, bodo priprave na največji športni dogodek leta sklenile s tekmo proti Braziliji. V Pariz bodo odpotovale v soboto.

Avtor: Marko Pangerc

Nekdanji slovenski vrhunski deskar na snegu je to podlago zamenjal za veličastno valovje obale otoške afriške državice, ki ga je očarala že pred leti, ko je tja hodil na priprave. Vse presežke svoje energije pa iz tekmovalnih dejavnosti preusmeril v uresničevanje projekta odprtja restavracije. Rok Flander ni le njen investitor ali lastnik, temveč je vseskozi zraven tudi s svojimi rokami: med drugim je skupaj z lokalnimi mizarji in drugimi obrtniki poskrbel za skoraj vso notranjo opremo, ki temelji na med seboj različnih si unikatnih kosih pohištva, pretežno iz tam pridobljenega lesa, ki so ga v času kolonializma uporabljali pri graditvi.

Avtor: Mitja Peček

08:30
Novice

Po včerajšnji gorski etapi se bo dirka po Franciji nadaljevala z manj ekstremnimi vzponi. Na hriboviti in razgibani etapi bodo svojo priložnost še zadnjič na letošnji izvedbi Toura lovili ubežniki. Nogometaše Maribora v kvalifikacijah evropske lige čaka povratna tekma proti Botevu iz Plovdiva, slovenski odbojkarji, rokometašice in rokometaši pa končujejo priprave na olimpijske igre.

Avtor: Mojca Breskvar

09:30
Novice
10:30
Novice

Kolesarski podkast Vala 202.

Avtor: Luka Petrič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Na predolimpijske počitniške četrtke opozarjamo na izplen znanstvenega leta na Valu. Letos smo v Frekvenci X raziskovali tudi sindrom prevaranta, človeško napako in učinkoviti altruizem.

Avtor: Luka Hvalc

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Grše je najbolj vroče ime dalmatinske hiphopovske scene. Na rtu Sustipan v Splitu se pogovarjamo o muziki, veri, depresiji, nogometu, drogah … O vplivu morja in južne mentalitete.

Avtor: Gašper Andrinek, Luka Hvalc

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Hribovita etapa s petimi vzponi 3. kategorije je namenjena ubežniškim skupinam. Po malo manj kot 180 kilometrih se bo končala ob vznožju Alp v kraju Barcelonnette.

Avtor: Dare Rupar

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

Popoldanske športne minute namenjamo razpletu 18. etape kolesarske dirke po Franciji, po kateri bo na vrsti veliki finale z gorskima etapama in posamično vožnjo na čas.

Avtor: Marko Polak

Nogometaši Maribora v 1. krogu kvalifikacij za uvrstitev v evropsko ligo gostijo klub Botev iz Plovdiva.

Avtor: Boštjan Janežič

Zadnja sprememba: 18.07.2024 14:55:18

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt