Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 17.7.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Celjski nogometaši so uspešno začeli kvalifikacije za uvrstitev v ligo prvakov. Slovenski prvaki so brez težav odpravili talinsko Floro in se uvrstili v 2. krog.

Avtor: Marko Cirman

Bilo je 17. aprila letos in četrt stoletja po začetku končno živo z bendom tudi na Valu 202, Lara Baruca!

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Nogometaši Celja so brez večjih težav preskočili prvo oviro v kvalifikacijah za uvrstitev v ligo prvakov. V 2. krogu bo naloga zahtevnejša, nasprotnik bo slovaški prvak Slovan iz Bratislave. Kolesarska karavana na dirki po Franciji pa je po včerajšnji zadnji ravninski etapi dosegla Alpe, kjer se bodo začeli napadi na vodilnega v razvrstitvi Tadeja Pogačarja.

Avtor: Boštjan Janežič

09:30
Novice
10:30
Novice

Neusmiljena bolezen je bila naposled močnejša, v 73. letu je za vedno odšla dolgoletna humanitarka, prostovoljka in borka za boljši svet otrok in vseh deprivilegiranih, predsednica ZPM Moste-Polje Anita Ogulin.

Avtor: Jana Vidic

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Nobenega zdravila ni, s katerim bi vam čudežno skopnela teža. Tako se je reklo vse do pred kratkim, ko je trg obsedla nova generacija zdravil, prvotno namenjenih zdravljenju sladkorne bolezni, ki pa so se izkazala za presenetljivo učinkovita tudi pri debelosti. Kaj je Ozempic, čemu je pritegnil tolikšno pozornost svetovne javnosti in zakaj je treba njegov tako opevani učinek jemati s ščepcem zdravega razuma in previdnosti, pa v sredinem Vročem mikrofonu na Valu 202.

Avtor: Maja Ratej

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Kako bo vročina spremenila poletne potovalne navade?

Avtor: Mojca Jevšek

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Gost je nekdanji alpski smučar Bode Miller. V tekmovalni svet smučanja je vnesel veliko drznosti, tudi danes pa brez dlake na jeziku govori o težavah, s katerimi se spopadajo vrhunski športniki. V oddaji tudi o spominih na uspešno kariero, izzivih, ki jih v alpsko smučanje prinašajo podnebne spremembe, in o svoji največji ljubezni – družini.

Avtor: Nina Smole

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Kolesarji na Touru vstopajo v zaključni del dirke, ki prinaša peklenski tekmovalni spored. Ob razpletu prve gorske etape v Alpah se posvetimo še ženski rokometni reprezentanci in njenim pripravam na olimpijski turnir.

Avtor: Sandi Škvarč

Spored letošnjega Toura v zadnjem tekmovalnem tednu prinaša gorske etape v Alpah, na katerih je pričakovati številne napade na vodilnega Tadeja Pogačarja. 111. kolesarska dirka po Franciji se bo v nedeljo končala s posamično vožnjo na čas in ciljem v Nici.

Avtor: Luka Petrič

Izbrana nova dela rock, metal in blues glasbenikov, ter brskanje po arhivu albumov, ki so bili objavljeni pred desetletji. Zanimivi pogovori s tujimi in domačimi izvajalci, napovednik koncertnih dogodkov in še in še.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 16.07.2024 14:55:05

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt