Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Petek, 12.7.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Na slovesnosti Olimpijskega komiteja Slovenije se je včeraj v Kopru predstavila slovenska olimpijska reprezentanca. Na igrah v Parizu bo nastopilo 90 športnikov in športnic, kar je največ doslej.

Avtor: Anja Hlača Ferjančič

Športno poletje 2024 nas je nekoliko navdahnilo, da z zastavicami mahamo tudi v poletnem Jezikanju. Tja do konca olimpijskih iger zato obdelujemo frazeme, v katerih nastopajo pripadniki narodov. Prejšnji teden smo govorili o tem, kako se uspešno narediti Francoza, danes opozarjamo, da kaditi kot Turek škodi vašemu zdravju.

Avtor: Tadej Košmrlj

08:30
Novice

Današnji dan na Touru prinaša novo ravninsko etapo, zadnjo pred gorskima v tem tednu, na katerih bodo kolesarji napadli vrhove v Pirenejih. V Kopru pa so se včeraj predstavili olimpijci in paraolimpijci, ki bodo Slovenijo zastopali na igrah v Parizu.

Avtor: Aljaž Golčer

09:30
Novice
10:30
Novice

Če se vam je pokvaril toaster, sušilnik za lase, grelnik za vodo ali celo pralni stroj, ga ne zavrzite, temveč se z njim odpravite v Poprav'ca. Gre za popravljalnico elektronskih naprav, kjer jih lahko brezplačno popravite skupaj s strokovnjakom. Poprav'c pa ne predstavlja samo popravljalnice, temveč tudi skupnost, ki prispeva k boljši prihodnosti.

Avtor: Vida Lestan

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Francozi svoje največje težave prelagajo z enih volitev na druge. Nedavne izredne volitve so razgalile dejstvo, da vladnih koalicij sploh niso vajeni sestavljati, trije največji bloki so med seboj tako rekoč izolirani. Vzroki in posledice francoskih volitev se zdaj vse bolj prenašajo tudi v Evropski parlament, kjer je skrajna desnica tudi že postala tretji največji blok. Z Mojco Širok bomo obiskali še veliko belgijsko pristanišče Antwerpen, ki slovi kot ena glavnih vstopnih točk za kokain v Evropi.

Avtor: Damjan Zorc

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Ta petek teden pod drobnogled vzame Gorazd Rečnik.

Avtor: Gorazd Rečnik

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Ob razpletu 13. etape Toura ob vznožju Pirenejev se posvetimo še ženski nogometni reprezentanci. Nogometašice v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo zvečer čaka tekma v Moldaviji.

Avtor: Jakob Kuhar

Zadnja sprememba: 11.07.2024 13:25:07

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt