Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Četrtek, 11.7.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Slovenski nogometni prvaki Celjani so evropsko klubsko sezono začeli v Estoniji. V 1. krogu kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov so se pomerili s Floro iz Talina.

Avtor: Marko Cirman

V poletnih mesecih se spominjamo najbolj zanimivih gostov in njihovih nenavadnih življenjskih zgodb minule sezone.

Avtor: Mitja Peček

08:30
Novice

Na evropskem nogometnem prvenstvu v Nemčiji sta po polfinalnih dvobojih znana oba finalista, celjski nogometaši so evropsko sezono začeli v kvalifikacijah za uvrstitev v ligo prvakov, slovenski odbojkarji pa se zavzeto pripravljajo na olimpijski turnir v Parizu.

Avtor: Tomaž Langerholz

09:30
Novice
10:30
Novice
10:45
Aktualno

Aktualno dogajanje v reportažah, portretih in pogovorih.

Avtor: VAL202

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Na predolimpijske počitniške četrtke pri nas na Valu opozarjamo na izplen znanstvenega leta na Valu. Letos je Frekvenca X sledila marsičemu, tretji povzetek pripravljata Ajda Kus in Kaja Ravnak.

Avtor: Kaja Ravnak, Ajda Kus

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Letošnji Film pod zvezdami, ki bo v prihodnjih 24 večerih na Ljubljanski grad pripeljal kinematografske vrhunce preteklega leta, pa tudi šest čisto svežih filmov, bo odprl letošnji dobitnik zlate palme za najboljši kratkometražec. Gre za slovensko koprodukcijo hrvaškega režiserja Nebojše Slijepčevića z naslovom Mož, ki ni mogel molčati. Med predpremierami pa si bomo lahko ogledali tudi novi celovečerec Sonje Prosenc Odrešitev za začetnike, ki je pred slabim mesecem doživel premiero na prestižnem newyorškem festivalu Tribeca.

Avtor: Ajda Kus

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Na dirki po Franciji kolesarji premagujejo eno najdaljših etap ter obenem zadnjo, na kateri morajo prevoziti več kot 200 kilometrov.

Avtor: Igor Tominec

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Slovenijo bo na olimpijskih igrah v Parizu zastopala najštevilčnejša odprava doslej. Na največjem športnem dogodku leta bo nastopilo 90 športnic in športnikov, ki se bodo predstavili na večerni slovesnosti v središču Kopra.

Avtor: Aljaž Golčer

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

Med slovenskimi klubskimi predstavniki na evropskih nogometnih tekmovanjih letos prvič nastopa Bravo. Ljubljansko moštvo v 1. krogu kvalifikacij konferenčne lige gosti Connah's Quay Nomads, klub iz Walesa.

Avtor: Boštjan Janežič

Zadnja sprememba: 11.07.2024 14:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt