Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 10.7.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

V prvem polfinalu nogometnega prvenstva v Nemčiji sta se pomerili Španija in Francija. Drugega finalista bo dal nocojšnji obračun Anglije in Nizozemske v Dortmundu.

Avtor: Jože Pepevnik

Kviz s pravilnimi odgovori, ki vam verjetno ne bodo prišli prav, razen ob sredah zjutraj.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Premiere nove domače glasbe

Avtor: Andrej Karoli

V nogometno obarvani oddaji se posvetimo polfinalnim obračunom evropskega prvenstva v Nemčiji, kjer bo nocoj znan še drugi finalist. Tega bo dal dvoboj Anglije in Nizozemske. Pod pokroviteljstvom Evropske nogometne zveze pa so se v tem tednu začeli kvalifikacijski boji za uvrstitev v klubska tekmovanja. V prvem predkrogu lige prvakov bodo slovenski državni prvaki Celjani gostovali v Talinu pri Flori.

Avtor: Dare Rupar

09:30
Novice
10:30
Novice

"So otroci, ki se zbujajo ponoči, jokajo, ki jih je treba potolažiti, z nami je deklica, ki je neutolažljiva, vendar ne zaradi domotožja, pa fantek, ki je pred kratkim izgubil mamico. Zgodbe so presunljive in težke, nikoli ne drezamo in ne sprašujemo, dajemo jim le občutek varnosti, da lahko spregovorijo, in njihove zgodbe so res težke," o izkušnjah s prvega letošnjega letovanja pravi Nina Balent iz Zveze Anita Ogulin in ZPM.

Poletni tabori so ob zabavi, sprostitvi in uživanju v počitniškem času dobra priložnost tudi za učenje življenjskih veščin, prepoznavanje in pomoč otrokom v stiskah, žal včasih tudi za to, da se otroci lahko do sitega najedo. In še vedno jih ni malo, ki na tabore prihajajo brez najosnovnejših potrebščin. In ki se najraje nikoli ne bi vrnili domov.

Avtor: Jana Vidic

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Spomladi je dvignila prah informacija o načrtih za privatizacijo Pošte Slovenije. Na srečo se je izkazalo, da gre za lažno novico, saj ta državna družba ostaja med strateškimi naložbami. Preverili smo, kaj se dogaja v ozadju in kaj pravijo poštni delavci na terenu in kaj uprava.

Avtor: Gorazd Rečnik

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Od Švedske, kjer se le poredko uporablja gotovina, do Japonske, kjer je plačevanje s kartico mogoče le v prestolnici. V tokratni epizodi Glas mednarodne ulice sprašujemo tujce, kaj menijo o brezgotovinskem plačevanju. Kdaj plačati s kartico in kdaj z gotovino? Kakšne prednosti ali slabosti vidijo v digitalizaciji bančništva? In kakšne so prakse v državah, iz katerih prihajajo?

Avtor: Mojca Jevšek

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Tekmovalni spored Toura po včerajšnji ravninski prinaša novo gorsko etapo s kar šestimi kategoriziranimi vzponi v osrednji Franciji.

Avtor: Igor Tominec

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

Pred večernim polfinalom med Anglijo in Nizozemsko predstavimo obe nogometni reprezentanci in njuno pot do sklepnih bojev evropskega prvenstva v Nemčiji. Minute v oddaji namenjamo še razpletu 11. etape kolesarske dirke po Franciji, prve gorske v tem tekmovalnem tednu.

Avtor: Marko Pangerc

V Dortmundu se za drugo finalno vstopnico nogometnega prvenstva merita reprezentanci Nizozemske in Anglije.

Avtor: Sandi Škvarč

Zadnja sprememba: 09.07.2024 14:55:11

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt