Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 29.6.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Športne plezalke in plezalci se pred olimpijskimi igrami v Parizu merijo na tekmi svetovnega pokala v Innsbrucku. Janja Garnbret je na Tirolskem z zmago v balvanskem plezanju potrdila dobro pripravljenost pred najpomembnejšo tekmo v letu.

Avtor: Dare Rupar

Mineva 30 let, odkar so Oasis začeli dvigovati prah s svojim prvencem. Junija leta 1994 so izdali skladbo Shakermaker, ki je napovedovala album Definately Maybe. Ta je konec poletja tistega leta postal najbolj prodajan debitantski album v britanski zgodovini.

Avtor: Jernej Sobočan

08:30
Novice

Izbor sezone Radiovednih začenjamo z nečim, kar je precej aktualno tudi med počitnicami, s fotografijami. Vida Lestan je februarja pogledala med svoje stare fotografije in poizvedovala, zakaj imamo na njih včasih rdeče oči.

Avtor: Vida Lestan

Po dveh dneh premora se bodo na evropskem prvenstvu v Nemčiji začeli izločilni boji. V Berlinu se bosta danes pomerili Švica in Italija, v večernem obračunu v Dortmundu še Nemčija in Danska. V Firencah se bo začela 111. kolesarska dirka po Franciji, na kateri bo nastopilo pet Slovencev, tekmovalni spored v Lodžu pa ponuja polfinalna dvoboja zaključnega turnirja odbojkarske lige narodov.

Avtor: Jakob Kuhar

09:30
Novice

Najbolj dobrodelen festival v Sloveniji praznuje 20 let. Na Valu 202 pripovedujemo zgodbo o Gori Rocka, festivalu v naselju, ki nima niti trgovine. Z nami so srčni domačini, ki živijo za ta glasbeni festival, pa glasbeniki in številni drugi, ki so zaznamovali 20 let festivala na Šentviški Gori.

Avtor: Aleš Smrekar

10:30
Novice
11:30
Novice
11:38
Obvestila
12:30
Novice
13:30
Novice
14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Na evropskem nogometnem prvenstvu v Nemčiji so se s tekmo med Italijo in Švico začeli dvoboji osmine finala. Slovenija se bo v ponedeljek zvečer v Frankfurtu pomerila s Portugalsko in njenim prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldom. V sobotnem popoldnevu spremljamo še prvo etapo kolesarske dirke po Franciji, ki se je prvič v 111-letni zgodovini začela na italijanskih cestah, ter zaključni turnir odbojkarske lige narodov na Poljskem. V Lodžu sta danes obe polfinalni tekmi.

Avtor: Marko Polak

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Slovenski odbojkarji v Lodžu lovijo zgodovinsko uvrstitev v finale lige narodov. Nocojšnji nasprotniki so Japonci, ki so v letošnjem letu edini premagali Slovence.

Avtor: Boštjan Reberšak, Anja Hlača Ferjančič

Glasba, ki jo le redkokdaj ali nikoli ne zasledite v rednih glasbenih opremah. Še manj verjetno pa je, da jo boste slišali na drugih radijskih postajah.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 29.06.2024 02:55:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt