Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 16.3.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Hokejisti Olimpije nadaljujejo prevlado v domačem hokejskem prvenstvu, ki ga je letos pozitivno popestrila ekipa Celja.

Avtor: Boštjan Janežič

54 let je minilo, odkar je pevka Tammi Terrell izgubila boj z rakom na možganih. Terrell se je rodila kot Thomasina Winifred Montgomery v Filadelfiji, kariero pa je začela kot najstnica, ko je kot Tammi Montgomery snemala za založbe Wand, Try Me in Checker ter nastopala kot spremljevalna pevka Jamesa Browna. Čeprav je nanizala nekaj samostojnih uspešnic, se je najbolj spominjamo po nizu uspešnic v duetu z Marvinom Gayem.

Avtor: Neja Jerant

08:30
Novice

Čeprav že počasi stopamo v pomlad, večina smučišč še vedno obratuje. Nekatera morajo proge urejati z umetnim zasneževanjem. Poslušalca Urbana je zanimalo, kako sploh nastane umetni sneg. Iskanja odgovora se je najprej lotil s praktičnim poskusom. Ker mu ni uspelo, se je obrnil na Radiovedne. V tokratni epizodi bomo zato odgovor na njegovo vprašanje iskali na fakulteti za strojništvo.

Avtor: Ajda Kus

Slovenski rokometaši v Španiji lovijo olimpijsko vozovnico. Po sinočnji tekmi proti gostiteljici kvalifikacijske skupine jih čaka le še tekma proti Bahrajnu. Za alpske smučarje in smučarke pa se je v Saalbachu začel finale svetovnega pokala. Moški se bodo pomerili v veleslalomu, ženske v slalomu.

Avtor: Tomaž Langerholz

09:30
Novice
10:30
Novice

Še enkrat bomo opozorili na platformo Shareplanica, ki letos omogoča, da praznik pod Poncami živo doživijo tudi osebe z invalidnostjo. Platforma namreč omogoča stik med osebami, ki same ne morejo na prizorišče, na platformi pa se lahko povežejo s potencialnimi spremljevalci oziroma prevozniki, ki bi jih lahko peljali. Zapeljali bomo karavansko različico nove Oplove Astre in osveženi Škodin športni terenec Karoq in opozorili na prihod devete generacije VW-Passata. Povabili bomo mlade voznike, naj se prijavijo na spletni preizkus za tekmovanje za najboljšega mladega voznika in voznico leta 2024.

Avtor: Janez Martinčič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Ko je malha denarja bolj prazna, imajo moški in ženske podobne težave – težave s preživetjem, je ena izmed misli z okrogle mize, ki so jo v Mariboru priredili v sklopu festivala Rdeče zore.

Avtor: Sara Zmrzlak

12:30
Novice
13:30
Novice

Norveški glasbenik, ki igra zabavni pop.

Avtor: Žiga Klančar

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Sobotni športni vrhunci so prvi kolesarski spomenik sezone, dirka med Milanom in San Remom, smučarski poleti v Vikersundu, finale svetovnega pokala v alpskem smučanju v Saalbachu in domače nogometno prvenstvo.

Avtor: Marko Polak

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Z avantgardno, eksperimentalno, duhovno in prvinsko glasbo bodo vaša ušesa nocoj obdarili Bibio, Jon Batiste, Jamila Woods, Mali Obomsawin, Magdalena Abrego, Ana Tijoux, Poil Ueda in Irreversible Entaglements.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 15.03.2024 14:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt