Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 9.3.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V dvorani Tivoli se je včeraj začel finale državnega prvenstva v hokeju na ledu. Večna tekmeca, Olimpija in Jesenice, se bosta pomerila v seriji do štirih zmag.

Avtor: Marko Pangerc

Vazz. Artist. Umetnik. Individuum, pred šestimi leti. Danes še vedno Vazz, še vedno artist. Na vrsti je Psiha, zbirka intimnih in opazovalnica življenja. Deset novih zgodb iz zaklonišča med ljudi. Vazz je z bendom v sredo nastopil pri Andreju.

Avtor: Andrej Karoli, Mojca Jevšek

08:30
Novice

Radiovedne se strinjamo, da je skodelica čaja vedno dobra ideja. Velikokrat pa se nam zgodi, da čajne lističe predolgo pustimo plavati v kropu. Da bi se vsi skupaj lahko izognili neprijetnim in grenkim okusom, nas bosta z natančnim čajnim znanjem opremila najmlajša čajna someljeja v tem delu Evrope - Urh in Filip Burnik.

Avtor: Kaja Ravnak

Pred kolesarji na dirki med Parizom in Nico je kraljevska etapa, ki bo odločala o zmagovalcu enotedenske dirke po francoskih cestah. Prireditelji so jo, zaradi novozapadlega snega na gorskem cilju, skrajšali za dobro tretjino. V Tivoliju pa se je z derbijem večnih tekmecev, Olimpije in Jesenic, začel finale državnega prvenstva v hokeju na ledu.

Avtor: Aljaž Golčer

09:30
Novice
10:30
Novice

Ob Svetovnem dnevu varčevanja z energijo in trajnostnega odnosa do okolja sta Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo in Agencija za varnost prometa ustvarila novo video-kampanjo Vsi smo na isti poti. V njej poudarjajo pomen medsebojnega spoštovanja in ozaveščenosti vseh udeležencev v prometu. V glavni vlogi nastopa kolesar, ki med vožnjo opazuje, kako se do njega obnašajo drugi udeleženci v prometu, seveda pa se mora tudi sam obnašati strpno in prijazno do drugih. Sogovornika sta nacionalni koordinator za kolesarjenje Gregor Steklačič in igralka Gorka Berden

Avtor: Janez Martinčič

11:30
Novice
11:38
Obvestila
12:30
Novice
13:30
Novice

Slišali ste skladbo Ramonda, letošnjo evrovizijsko skladbo srbske predstavnice Teye Dore. 32 letna pevka in tekstopiska, ki je odraščala v Beogradu je v glasbeni industriji peto leto, svoje znanje je pred tem kalila v ZDA, obiskovala je Berklee College of Music v Bostonu v Massachusettsu. Pred izdajo lastne glasbe je pisala in skladala za druge glasbenike, med drugim je sodelovala s Teodoro in Natašo Bekvalac. Njen prvi singel je izšel leta 2019, in sicer "Da na meni je", med letoma 2020 in 2023 pa je pisala pesmi za srbsko filmsko serijo Južni veter. Njena pesem za Južni veter iz leta 2023, "Džanum", je na hrvaški lestvici dosegla vrh na šestem mestu. Takole je slišati.

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

V sobotnem popoldnevu spremljamo kraljevsko etapo kolesarske dirke med Parizom in Nico, na kateri je sezono začel Primož Roglič, tekmi smučarskih skakalk in skakalcev na norveški turneji, štajerski derbi nogometnega prvenstva in košarkarje Olimpije, ki v jadranski ligi gostijo Budučnost.

Avtor: Uroš Volk

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

African Head Charge, Lorraine Klasen & Mogezi N'taka, Idris Ackamoor in Orgone bodo nocoj tradicijo ujeli v sodobno glasbeno produkcijo.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 08.03.2024 19:35:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt