Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Petek, 8.3.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Za celjske rokometaše se je končala evropska sezona, ki je bila ena najmanj uspešnih doslej. Od lige prvakov so se poslovili po rednem delu tekmovanja, v zadnjem krogu so gostili dansko ekipo iz Gudmeja.

Avtor: Uroš Volk

O ljudeh, ki se javijo v sistem tolmačev prostovoljcev in so za simbolično plačilo v stalni pripravljenosti, kdaj bo posameznik z drugega konca sveta potreboval njihovo pomoč.

Avtor: Uršula Zaletelj, Tadej Košmrlj

08:30
Novice

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno.

Avtor: Tadej Košmrlj, Uršula Zaletelj

Celjski rokometaši so končali nastope v ligi prvakov. Od evropske sezone so se pred domačim občinstvom poslovili proti Gudmeju. Na kolesarski dirki med Parizom in Nico pa je karavana pred odločilnima etapama, ki bosta dali končnega zmagovalca.

Avtor: Marko Polak

09:30
Novice
10:30
Novice

Od 8. februarja do 12. marca, do Gregorjevega, ki je bil včasih prvi spomladanski dan, dan ko se ženijo ptički, v Ljubljani poteka LUV fest, festival ljubezni, umetnosti in vandranja. V sklopu festivala je v mestu potekalo kar nekaj vodenj na temo ljubezni, na primer v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje so predstavili zgodbo o nesojeni ljubezni med Ivanom Tavčarjem in Emiliji Terpinc, v Muzeju novejše zgodovine so poiskali tiste, ki jih je prekinila 1. svetovna vojna, še vedno pa poteka vodenje po starem mestnem jedru, na katerem med drugim izvemo čemu so služili preduhi oziroma usrane gase in zakaj na Starem trgu ni številke 13.

Avtor: Veronika Gnezda

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Nič novega ni, če povemo, da je na Balkanu vedno burno družbenopolitično dogajanje. S svežimi zgodbami se bo v 18. Vzporednik na Valu 202 oglasil beograjski dopisnik Boštjan Anžin.

Avtor: Mitja Peček

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Nataša Štefe

17:30
Novice
17:35
Obvestila

V Tivoliju se bo zvečer začela finalna serija državnega prvenstva v hokeju na ledu. Za naslov se bosta pomerila večna tekmeca, Olimpija in Jesenice. V oddaji se posvetimo še kolesarski dirki med Parizom in Nico in razpletu šeste etape.

Avtor: Dare Rupar

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

V dvorani Tivoli se je začela finalna serija državnega prvenstva v hokeju na ledu med večnima tekmecema Olimpijo in Jesenicami.

Avtor: Marko Pangerc

Novosti domače glasbene scene.

Avtor: Neja Jerant

Če sodimo po pripovedni napetosti, je Blue Lips ali SchoolBoy Q-jev šesti album nekolikanj blažji. Toda samo zvočna primerjava z raperjevemi predhodnimi albumskimi poglavji Blue Lips uvršča še bolj proti robu, v nekaterih zavihkih je ta še bolj radikalen kot njegova prejšnja dela. In tako kot je krepka polovica songov dvo- ali tropolarnih, je členjena, nemara še preveč, tudi osnovna idejna zamisel celotnega zalogaja. Skupaj s kalifornijsko rapersko avtoriteto SchoolBoy Q-jem na predvajalni listi zaplešejo še Dizzee Rascal, Ghetts, par Kanye West & Ty Dolla $ign, Don Toliver, Fivio Foreign v navezi z k nam namenjenim Lil Tjay-jem, z naslovno s svojega novega albuma Psiha pa še Vazz. Presenečenje seanse skriva svež remiks domačega alter-super hita Ni upanja, ni strahu ikonične Borghesie.

Avtor: Matjaž Ambrožič

Premierno vrtimo debitantski singel mladega slovenskega producenta Chernyja. Z novim se bosta predstavila tudi spretna ustvarjalca house in deep house ritmov Wawda & Mulo, z ekskluzivno mešanico groovy techna pa se na naš radijski oder po dolgem času vrača tudi uveljavljena slovenska producentka in didžejka GLIA.

Avtor: Tim Urbanja

Zadnja sprememba: 08.03.2024 02:55:05

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt