Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 2.3.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Tekmovalni konec tedna v Lahtiju se za smučarske skakalce nadaljuje z ekipno tekmo. Slovenija bo, ob odsotnosti Anžeta Laniška in Timija Zajca, tokrat nastopila v nekoliko drugačni postavi.

Avtor: Boštjan Reberšak

Na današnji dan, 2. marca 1999, je 59-letna pevka Dusty Springfield izgubila boj z rakom. Kultna umetnicaje v Veliki Britaniji nanizala 27 uspešnic, med katerimi sta bili tudi uspešnici "You Don't Have To Say You Love Me" (v ZDA se je uvrstila med pet najboljših) in "Son of a Preacher Man", ki se je na obeh straneh Atlantika uvrstila med deset najboljših. Leta 1999 je prejela nagrado OBE in bila sprejeta v Dvorano slavnih rokenrola.

Avtor: Neja Jerant

08:30
Novice

Letošnja zima v naših krajih ni bila tako zelo ostra, kar pa nikakor ne velja za Antarktiko, ki velja za najbolj mrzel in suh predel Zemlje. Tam se temperature vse leto gibljejo med 0 in - 80 °C. Kako to, da tam živečih pingvinov ne zebe v noge, ko hodijo po ledu? Na vprašanje tokrat odgovarja Irena Furlan, biologinja in pedagoška vodja ljubljanskega živalskega vrta.

Avtor: Neža Borkovič

Po prvem tekmovalnem dnevu ponudimo vrhunce svetovnega dvoranskega prvenstva v atletiki in se posvetimo enodnevni kolesarski klasiki v Italiji, na kateri bo sezono začel Tadej Pogačar in derbiju vodilnih ekip državnega nogometnega prvenstva med Celjem in Olimpijo.

Avtor: Nina Smole

09:30
Novice
10:30
Novice

Po slovenskem avtu leta 2024 smo zdaj dobili tudi evropski avto leta. To je električni renault scenic e-tech. Med glasovalci je že nekaj let slovenski novinar Sebastjan Plevnjak.

Avtor: Janez Martinčič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

V Ankaranu te dni poteka 31. posamično državno prvenstvo v standardnem šahu za mlade. Pomerilo se bo več kot kot 180 tekmovalk in tekmovalcev iz 32 slovenskih klubov in društev. Tjaša Škamperle se bo z mladimi šahisti pogovarjarla o tej igri, kaj jih pri šahu privlači, kako drugačno je šahovsko razmišljanje, ljubezni do šaha in podobno.

Avtor: Tjaša Škamperle

Sezona cestnega kolesarstva na najvišji ravni se nadaljuje v Italiji. Na enodnevni klasiki v Toskani sezono začenja prvi kolesar sveta, Tadej Pogačar.

Avtor: Igor Tominec

12:30
Novice
13:30
Novice

Urbana Soul zasedba iz Zagreba z jazz orkestrom hrvaške radiotelevizije. Ko je več še bolje.

Avtor: Andrej Karoli

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

V popoldnevu spremljamo ekipno tekmo smučarskih skakalcev v Lahtiju, nogometni derbi Celja in Olimpije, vodilnih ekip državnega prvenstva in moški veleslalom v Aspnu, kjer najvišja mesta znova napada Žan Kranjec.

Avtor: Uroš Volk

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Zeus, Sababa 5, Canay Dogan, Miroca Paris, Lindsay Lou, Tarta Relena, Bongeziwe Mabandla, Aziza Brahim, Suzanne Ciani napovedujejo še eno raznoliko in pestro sobotno Glasbo svetov.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 01.03.2024 17:10:09

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt