Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 18.2.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Smučarski skakalci so se v Saporu pomerili za točke svetovnega pokala na dveh tekmah. Japonsko olimpijsko prizorišče je bilo hkrati zadnje zunaj meja Evrope. Sezona se bo nadaljevala na letalnici v Oberstdorfu, pred koncem v Planici pa bodo skakalci nastopili še v Lahtiju na Finskem in na treh norveških prizoriščih.

Avtor: Luka Dolar

Pred 15 leti je britanska, natančneje, waleška glasbenica Duffy na podelitvi nagrad BRIT prejela tri nagrade, povezane z albumom Rockferry.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Prejšnji teden sta Peter in Tim, oče samohranilec in njegov edini sin, znova spoznala, da se le stežka poenotita glede tega, kaj se kateremu izmed njiju zdi smešno. Tokrat ugotavljata, da imata precej različna pogleda tudi na to, kaj jima ni. Oziroma: da imata očitno precej različna pričakovanja in želje.

Avtor: Mitja Peček, Boris Kokalj

Smučarski skakalci so se v zgodnjih jutranjih urah še drugič pomerili v Saporu, biatloncem in biatlonkam pa zadnji tekmovalni dan na svetovnem prvenstvu na Češkem prinaša tekmi s skupinskim startom.

Avtor: Marko Cirman

09:30
Novice

Obiskali bomo klub, v katerem so izkoristili svoj potencial člani družine Prevc, pa tudi drugi odlični skakalci. Ampak saj ne gre le za dosežke. Mladi se s skoki ukvarjajo predvsem zaradi druženja in zabave. Kakšen je trening smučarskih skokov?

Avtor: Nina Smole

10:30
Novice

Če ste preskočili letošnji 18. Festival gorniškega filma, lahko eno izmed gorniških zgodb slišite v nedeljo ob 10.45 na Valu 202. Te dni je minilo 44 let, odkar je najvišja gora sveta prvič pozimi na svojem vrhu pozdravila človeka. To sta bila poljska alpinista Krzysztof Wielicki in Leszek Cichy, ki sta prva osvojila kateri koli osemtisočak pozimi, ob tem pa bila prva Poljaka na Everestu.

Avtor: Veronika Gnezda

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Tadej Košmrlj

12:30
Novice

Zadnji tekmovalni dan biatlonskega svetovnega prvenstva na Češkem prinaša posamični preizkušnji s skupinskim startom. Z oglašanjem iz Novega mesta bomo pospremili slovenske nastope, nedeljsko popoldne pa popestrili s pregledom preostalega dogajanja na snegu. Alpske smučarke in smučarji ta konec tedna tekmujejo v hitrih disciplinah, ženske v Crans Montani, moški v Kvitfjellu; smučarski skakalci so se pomerili na olimpijskem prizorišču v Saporu. Medtem ko se v Dohi končuje svetovno prvenstvo v plavanju, se je v Kairu začel lov na olimpijske vozovnice za telovadce na posamičnih orodjih. Lovila jih bo tudi namiznoteniška reprezentanca na ekipnem svetovnem prvenstvu v Busanu v Južni Koreji.

Avtor: Uroš Volk

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Zadnja sprememba: 17.02.2024 03:40:13

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt