Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 11.2.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V najmočnejši košarkarski ligi na svetu se je končal prestopni rok, v katerem so se še izdatno okrepila najmočnejša moštva. Velja enako tudi za Dallas z Luko Dončićem?

Avtor: Luka Skarlovnik

Dve gotovo brezčasni, ena se bo morda za tako izkazala. Razpon let:

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

O glasbi pravijo, da je univerzalen jezik. Da povezuje še tako različne si svetove in vsa melodično labilna, ritmično senzibilna bitja, ki te svetove naseljujejo. Podobno naj bi bilo s smehom oz. humorjem. A v peti epizodi Fotrovega Tima ugotavljata sine Tim in ata Peter ... no, predvsem zadnji – tudi humor ni več to, kar je nekoč bil.

Avtor: Mitja Peček

Po obeh preizkušnjah v sprintu nedelja na svetovnem prvenstvu v biatlonu na Češkem prinaša še zasledovalni tekmi, na kateri bodo svoje včerajšnje uvrstitve skušali izboljšati slovenski tekmovalci in tekmovalke. Smučarski skakalci pa se bodo vnovič pomerili na ameriškem olimpijskem prizorišču v Lake Placidu.

Avtor: Marko Polak

09:30
Novice

V seriji štirih oddaj bodo naši športni novinarji obiskali treninge mladih športnikov, ki se ukvarjajo z zimskimi aktivnostmi. Nekajkrat bodo tako stopili na smuči, za uvod pa kar na drsalke. Za snemanje prve oddaje sta Jure in Mojca obiskala trening mladih hokejistov Slavije, ki imajo svoj prostor na obrobju Ljubljane v Zalogu. Mladi športniki so ju lepo sprejeli in pokazali, kaj vse pomeni biti hokejist.

Avtor: Mojca Breskvar, Jure Jeromen

10:30
Novice

Slovenski slikar Jure Zadnikar že skoraj 30 let živi na grškem polotoku Halkidika. Končal je študij na Akademiji za likovno umetnost, sodeloval pri zasedbi Metelkove in umetniško opremil del Hostla Celica. Na študijski izmenjavi v Solunu je spoznal slikarko Fotini. Življenje sta si ustvarila v mestecu Kassandreia, kjer živita od leta 1997. Pravi, da svetloba v Grčiji drugače slika krajino kot v Sloveniji. Trava ima drugačne odtenke. Slovensko nebo je bolj modro kot grško. Kakšno je življenje ob morju, kje črpa navdih, kako z razdalje vidi Slovenijo, kakšna je Grčija 15 let po veliki krizi. Tudi o solunskih časih s košarkarjem Juretom Zdovcem in spominih na sorodnika Edvarda Kocbeka.

Avtor: Luka Hvalc

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Gorazd Rečnik

12:30
Novice

Nedeljsko popoldne bodo zaznamovala športna tekmovanja na snegu. Z oglašanji iz Novega mesta na Češkem, ki gosti svetovno prvenstvo v biatlonu, pospremimo obe zasledovalni tekmi, obenem še slalomsko tekmo alpskih smučarjev v Banskem in preizkušnjo smučarskih skakalcev, ki sezono svetovnega pokala nadaljujejo v Lake Placidu. Podrobneje se posvetimo še domačemu mladinskemu svetovnemu prvenstvu v nordijskem smučanju, pripravljalnim tekmam slovenskih hokejistov v Italiji in začetku spomladanskega dela državnega nogometnega prvenstva.

Avtor: Nina Smole

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 10.02.2024 14:55:02

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt