Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 10.2.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V Novem mestu na Češkem poteka svetovno prvenstvo v biatlonu. Po tekmi mešanih štafet konec tedna prinaša prve preizkušnje v posamični konkurenci. Slovenska odprava ima visoka pričakovanja predvsem v sprintu.

Avtor: Aljaž Golčer

Amy Winehouse je na ta dan leta 2008 na podelitvi nagrad grammy prejela pet nagrad, med drugim za pesem leta in ploščo leta, obe za singel Rehab, ter nagrado za najboljšo novo izvajalko.

Avtor: Neja Jerant

08:30
Novice

Kuhamo jih v vreli vodi, dokler ne priplavajo na površino. To navodilo za pripravo njokov smo preverili tudi v praksi in potrdili, da za kuhanje teh krompirjevih svaljkov zares ne potrebuješ ure. Ravno prav so kuhani takrat, ko priplavajo na površje.

Avtor: Ajda Kus

Na svetovnem prvenstvu na Češkem se bodo po biatlonkah danes v sprintu pomerili še biatlonci, v oddaji pa se izdatneje posvetimo še včerajšnjemu derbiju državnega rokometnega prvenstva med Velenjčani in Trebanjci.

Avtor: Luka Skarlovnik

09:30
Novice
10:30
Novice

Otroci iz programa Botrstvo velikokrat živijo v zelo slabih razmerah, v premajhnih, dotrajanih, vlažnih in mrzlih stanovanjih, toda dom najstnikov Anžeta in Lovra je v zares presunljivo slabem stanju. V skoraj 100 let stari lesenjači, ki je večinoma še v originalnem stanju, živita z očetom, mama je pred desetletjem nenadoma umrla. Čeprav oče dela v štirih izmenah in kdaj opravi še honorarno delo, kot zaposlen v proizvodnji ne more zaslužiti dovolj, da bi iz skoraj podrtije naredil dostojen dom za svoja sinova.

Avtor: Jana Vidic

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Izid knjige dr. Tomaža Mastnaka je imeniten povod za vnovičen razmislek o obdobju osemdesetih let v Sloveniji in o vlogi, ki jo je takrat odigral koncept civilne družbe.

Avtor: Gorazd Rečnik

12:30
Novice
13:30
Novice

Mlada beograjska kantavtorica Iva Lorens je svoj edinstveni slog razvila po selitvi v Berlin. In z njim hitro navdušula srbsko občistvo. Njeno glasbo odlikuje spoj elektropopa in iskrenih besedil, ki so spretno vpeta v nestandardne priredbe. Lani je izdala svoj prvenec Svitanje, ki ga bo na festivalu MENT predstavila tudi slovenskemu občinstvu.

Avtor: Jernej Sobočan

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Za smučarske skakalce se sezona svetovnega pokala nadaljuje na ameriških tleh, in sicer na olimpijskem prizorišču v Lake Placidu.

Avtor: Klemen Verlič

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Po sprintu biatlonk se na svetovnem prvenstvu v Novem mestu na Češkem na najkrajši razdalji v posamični konkurenci merijo še biatlonci.

Avtor: Aljaž Golčer, Tomaž Langerholz

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Sobota na svetovnem biatlonskem prvenstvu na Češkem prinaša moški sprint. Oglašanje iz Novega mesta prepletemo z odzivi s prizorišč zimskih svetovnih pokalov. Alpski smučarji so se v veleslalomu pomerili v Banskem, smučarski skakalci pa v Lake Placidu.

Avtor: Nina Smole

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Večji del oddaje namenjamo Souad Massi, ki nas bo 15. februarja v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma počastila s svojim obiskom. S podelitve letošnjih gremijev pa boste deležni tudi glasbe izbranih nominirancev in nagrajencev.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 10.02.2024 02:55:06

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt