Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 17.12.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V 12. krogu jadranske lige sta se pomerila najuspešnejša slovenska kluba Olimpija in Krka. Dvoboj obeh ekip je danes le še bleda senca nekdaj vročega derbija, ki je polnil košarkarske dvorane.

Avtor: Marko Polak

Na današnji dan leta 1973 je britanska skupina Slade že šestič zasedla vrh lestvice malih plošč, tedaj s skladbo Merry Xmas Everybody. Malo ploščo in to vinilno so po izidu prodali v več kot milijon izvodih in je od takrat praznična stalnica v Združenem kraljestvu.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

V praznični seriji oddaj V ožjem družinskem krogu kličemo že davno pridružene člane naše globalnovaške družine. Danes kramljamo s Tino Škorjanc, ki je žgoči Abu Dabi zamenjala za zeleni Kyoto. O tabujih, o nepraznovanju božiča in o kolesarski kulturi.

Avtor: Mitja Peček

V Engelbergu, na švicarskem prizorišču svetovnega pokala v smučarskih skokih, so včeraj nastope sklenile tekmovalke, danes jih bodo na veliki napravi še tekmovalci. Dvanajsti krog jadranske košarkarske lige pa je postregel s slovenskim derbijem med Olimpijo in Krko.

Avtor: Marko Polak

09:30
Novice
10:30
Novice

Če bi ugodila želji svojega očeta, bi bila Vida Drame Orožim računovodkinja na ljubljanskih Žalah, če bi bili časi njene mladosti drugačni, bi bila najbrž sopranistka, a je zelo zadovoljna, da se je odločila za medicino in opravila kar dve specializaciji. Kljub silovitemu napredku medicine v času njene 55 let dolge kariere je vedno prepričana, da mora biti osrednje vodilo pri delu z bolniki misel Janeza Milčinskega, da je dober zdravnik predvsem dober človek. Tudi po upokojitvi s svojim znanjem še vedno pomaga ljudem, ki jim življenje zaznamuje demenca, in združenju vojnih invalidov, zadnja leta pa tudi vodi ljubljansko pro bono ambulanto za ljudi brez zdravstvenega zavarovanja. Še zadnjo nedeljo, ko uradno nosi naziv ime leta Vala 202, jo gosti Jana Vidic.

Avtor: Jana Vidic

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Aleš Smrekar

12:30
Novice

Zimski športi so v polnem razmahu, med zadnjimi so sezono svetovnega pokala začeli deskarji na snegu. V nedeljskem popoldnevu zbiramo odzive z vseh prizorišč in z oglašanji pospremimo nastope smučarskih skakalcev v Engelbergu, ki je zadnja postaja sezone pred prestižno novoletno skakalno turnejo. Končal se je skupinski del evropskih nogometnih tekmovanj, za rokometašice v Skandinaviji se končuje svetovno prvenstvo. V oddaji se posvetimo še 12. krogu jadranske lige v košarki, ki ga je zaznamoval derbi slovenskih ekip Olimpije in Krke, v mesecu obdarovanja in družinskih praznikov pa smo dobili še motošportnika leta.

Avtor: Aljaž Golčer

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 15.12.2023 18:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt