Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 13.12.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Po evropskem prvenstvu v Romuniji, na katerem je slovenska reprezentanca pustila dober vtis, se bodo plavalke in plavalci v kratkih bazenih pomerili še za državne naslove.

Avtor: Nina Smole

Povzetek sezone Jutranjih koncertov pri Andreju.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Premierna predvajanja novih domačih skladb.

Avtor: VAL202

Odbojkarji ACH Volleyja v 3. krogu lige prvakov gostijo Tours, najboljše francosko moštvo pretekle sezone. V oddaji se posvetimo tudi nogometni ligi prvakov in zadnjemu krogu skupinskega dela tekmovanja. Po torkovih tekmah je znana prva polovica udeležencev osmine finala.

Avtor: Marko Cirman

09:30
Novice
10:30
Novice

Dramaturginja in pisateljica o knjigi Toxic, ljubezni do Taylow Swift in pop kulturi zgodnjih 2000-ih.

Avtor: Neja Jerant

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje konec letošnjega leta odhaja na smetišče zgodovine. Nadomestil ga bo obvezni zdravstveni prispevek v višini 35 evrov. Ta znesek naj se ne bi spremenil vsaj do marca 2025, ko je predvidena prva uskladitev. Kaj morajo pred uvedbo obveznega zdravstvenega prispevka vedeti zavarovanci? Kako bodo prispevek poravnavali upokojenci, kdo bo plačevanja oproščen in kdaj bodo zavarovanci od komercialnih zavarovalnic dobili vrnjena presežna plačila za dopolnilno zavarovanje? Gosta oddaje sta Martina Copot, ZZZS, in Dimitrij Šulin, Vzajemna.

Avtor: Rok Kužel

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Anika Košir je sveže ime na domači glasbeni sceni, ki je v sodelovanju s Cazzafuro izdala svoj prvi singel.

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Paradižnik, tortice, testenine, fižol, sir, pica … Hrana, ob kateri se nam pocedijo sline, in živila, ki jih lahko najdete tudi na zidovih v italijanski Veroni. Cibo oziroma po slovensko Hrana je italijanski umetnik in grafitar, ki jih ustvarja. Konec poletja je porisal tudi veliko steno pri Kinu Šiška. Tam najdete jajčevec, gobo, korenje, špargelj in papriko. Cibo je začel hrano upodabljati na stenah mesta, da bi prekril sovražna sporočila in sovražne simbole. Njegovo delo je v večini prostovoljno, srečuje se z grožnjami, nasprotniki mu uničujejo grafite, a to sprejema z ironijo. Prisluhnite mu in si tudi oglejte njegov pisan grafit.

Avtor: Maja Stepančič

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Košarkarji Olimpije v 11. krogu evropskega pokala gostujejo v Badaloni pri Joventutu, ki stopnjuje formo. Katalonci so zmagali v zadnjih dveh krogih tekmovanja, medtem ko slovenski prvaki še vedno lovijo prvo zmago v sezoni. Na redni skupščini Namiznoteniške zveze Slovenije pa so sprejeli smernice za nadaljnji razvoj te športne panoge pri nas.

Avtor: Aljaž Golčer

Profil pevka-plesalka postaja podhranjen. V sila zahtevno zabavno-industrijsko nišo z drugim albumom zdaj čisto resno in zagnano vstopa 20-letna Tate McRae. Kanadska šou-plesalka in balerina v golem glasbenem oziru za zdaj še ne ponuja presežkov, toda drama, ki se je v zadnjih dveh letih vzpostavila okrog izjemno nadarjene performerke obeta veliko. Delo Think Later, ki ga zaznamuje predvsem izloščen dance-pop, simbolno in bržčas tudi dejansko ni naključno zadnja velika diskografska novost, predstavljena v letu 2023.

Avtor: Matjaž Ambrožič

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Jaka Bijol je steber obrambe slovenske nogometne reprezentance. Član Udineseja okreva po poškodbi in naj bi se na nogometne zelenice predvidoma vrnil februarja prihodnje leto. O njegovi karieri, klubski in reprezentančni, ter nasprotnikih na evropskem prvenstvu prihodnje leto v Nemčiji, sta se z njim v epizodi podkasta Žoga je okrogla, ki ga ponujamo v tokratni večerni oddaji, pogovarjala Luka Petrič in Boštjan Janežič.

Avtor: Luka Petrič

Zadnja sprememba: 12.12.2023 17:05:02

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt