Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 10.12.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Po vseh težavah z vremenskimi razmerami se je letošnja sezona tekem za svetovni pokal v alpskem smučanju začela tudi za predstavnike v hitrih disciplinah. V teh je naš osrednji adut, ki cilja na najvišja mesta, Ilka Štuhec.

Avtor: Igor Tominec

Minilo je 56 let od prezgodnje smrti velikana ameriškega soula, izjemnega avtorja in interpreta Otisa Reddinga. Če je kdo kdaj sedel na pomolu, si je požvižgaval njegovo Dock Of The Bay. Otis Redding je umrl v letalski nesreči na današnji dan leta 1967, star komaj 26 let.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Rok Jelovčan se je v Turčiji usedel na kolo in prekolesaril vse do Indije. 13.000 kilometrov. Vmes je osvajal gorske vrhove, na primer turški Ararat, na katerega se je vzpel v težavnih razmerah. V Afganistanu, tam je postal kar manjša medijska zvezda, ga je presunila dobrota tamkajšnjih ljudi. Več o Rokovih avanturah v celotni epizodi, v skrajšani ponovitvi pa nekaj najzanimivejših drobcev poti.

Avtor: Mitja Peček

Na drugi postaji biatlonskega svetovnega pokala se spored dogodkov končuje s tekmo štafet, ki na tribune vselej privabi veliko število gledalcev. Smučarski skakalci pa se bodo v Klingenthalu znova pomerili na veliki skakalnici.

Avtor: Marko Polak

09:30
Novice

Z reportažo s kamniškega območja smo ta teden končali jesensko serijo oddaj, v katerih smo preverjali, kako napreduje obnova po letošnjih ujmah. V zadnji oddaji nas je zanimalo, kako se na območju občine Kamnik s posledicami spoprijemajo predvsem tisti, ki se še ne morejo vrniti domov ali pa bodo potrebovali nadomestno rešitev. Med tistimi, ki jim je plaz hišo popolnoma uničil, je družina Šimunović. Nekaj utrinkov z njenega iskanja odgovorov na vprašanje, kako do novega doma (med drugim tudi tako, da trije otroci pustijo šolanje in se zaposlijo), ponovilmo v nedeljo.

Avtor: Jana Vidic

10:30
Novice

"Strast je ključ vsega. Če je v tebi strast, si živ," pravi pesnik, pisatelj, esejist, komperativist, filozof, antropolog, slikar, popotnik in prevajalec Iztok Osojnik. V intervjuju spregovori o branju in klesanju rim umetne inteligence, podrealizmu in državni literaturi.

Avtor: Gorazd Rečnik

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Maja Ratej

12:30
Novice

Svetovni pokali v zimskih športih so ob koncu leta stalnica nedeljskih popoldnevov. Tekmovalci in tekmovalke, ki zastopajo Slovenijo v alpskem smučanju, biatlonu, smučarskem teku in smučarskih skokih, so razpršeni po vsej Evropi. Ob zimskih vrhuncih sodita med osrednje teme še svetovno rokometno prvenstvo, na katerem Slovenke ob vseh težavah s poškodbami na Norveškem zelo dobro nastopajo, in domače nogometno prvenstvo, ki se bliža zimskemu premoru. V oddaji se posvetimo še tradicionalnim prireditvam ob koncu leta, ki nagrajujejo najboljše posameznike v športnih panogah. Izvedeli boste, kdo je bil razglašen za kajakaša leta.

Avtor: Anja Hlača Ferjančič

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 08.12.2023 18:15:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt