Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 9.12.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Po uvodu na Švedskem biatlonska karavana svetovnega pokala nadaljuje sezono v Avstriji. V Hochfilznu so se tekmovanja začela s preizkušnjama v sprintu.

Avtor: Aljaž Golčer

Tomaž Marič piše in snema že dolga leta. A še nikoli ni napisanega in posnetega izvajal živo. Vse je enkrat prvič. Čas je, da korenine drevesa dobijo še krošnjo. Okoli sebe je zbral ljudi, ki so prihajali v studio, in predstavili so se kot Thomas March Radio Collective.

Avtor: Katja Stojnić, Andrej Karoli

08:30
Novice

V Sloveniji poznamo dve vrsti štorkelj, belo in črno. A nekaj jima je skupno: obe sta odlični pri graditvi svojih gnezd. Tudi ko štorklje zapustijo naše kraje in odidejo ne lepše, gnezda na dimnikih, drevesih in tramovih ostanejo trdna. Ne poškodujeta jih ne sneg niti močan veter. Kako so zgrajena, da ostanejo na svojem mestu leta, celo desetletja? Odgovorila bo Urša Gajšek, strokovnjakinja iz Društva za opazovanje in preučevanje ptic.

Avtor: Neža Borkovič

Za biatlonce in biatlonke se tekme v Hochfilznu v Avstriji po včerajšnjem sprintu nadaljujejo z zasledovanjem, medtem ko smučarski skakalci tekmovalni konec tedna začenjajo v sosednji Nemčiji. V Klingenthalu bo na veliki skakalnici nastopilo pet slovenskih orlov.

Avtor: Tomaž Langerholz

09:30
Novice

Naš terenski studio je tokrat zapeljal v Cankarjevo ulico v Velenju, med praznične stojnice z drobnimi darili in dobrotami. V mestu tabornikov, bogate glasbene scene in festivalov ter mladinske kulturne dejavnosti bomo spoznavali tudi velenjski muzej in ljubitelje ameriških avtomobilov. In ker adventni čas marsikoga zvabi tudi čez meje, bomo mimogrede skočili še v hrvaško prestolnico, že vrsto let eno najprivlačnejših decembrskih destinacij.

Avtor: Aleš Smrekar

10:30
Novice
11:30
Novice
11:38
Obvestila
12:30
Novice
13:30
Novice
14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Popoldne bomo spremljali nastope slovenskih tekmovalcev na štirih prizoriščih. V Hochfilznu se nadaljuje sezona za biatlonce in biatlonke, smučarski skakalci nadaljujejo svojo v Klingenthalu, alpske smučarke v Sankt Moritzu, smučarji pa v Val d'Iseru.

Avtor: Uroš Volk

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Za nocoj izbrana mešana družba napoveduje tudi mešane zvočne izkušnje za vaša ušesa. Rhoda Dakar, Yumi Ito, Wadruna, Morello, Faizal Mostrixx in Voices from the lake vas bodo zagotovo prepričali.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 09.12.2023 02:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt